Annonse
Hop til hovedindhold
    • Livsstil
    • Kultur
    • Mode
    • Podcast
    • Gastro
    • Eurowoman
    • Rum
    • Samfund
    • Sport
    • Mennesker
    • Opskrifter
    • Karriere
    • Motor
    • Emner
    • Om
    • Rejser
    • Kontakt
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik
  • Tilgængelighedserklæring

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 89 87 51 51
CVR: 83131128

Company logo
Gå til forside. Logo, euroman.dk
  • Livsstil
  • Kultur
  • Mode
  • Mennesker
  • Gastro
  • Eurowoman
  • Rum
  • Kontakt
  • Bliv Abonnent
  • Log ind
  • Min konto
Annonse
Er det ikke helt væk fra vinduet, at vi kårer Danmarks nationalfisk?

gastro

Er det ikke helt væk fra vinduet, at vi kårer Danmarks nationalfisk?

Hav på menuen: Her er de bedste fiskerestauranter i København

gastro

Hav på menuen: Her er de bedste fiskerestauranter i København

Sæt en umamibombe på morgenbordet med denne rognomelet

gastro

Sæt en umamibombe på morgenbordet med denne rognomelet

Rognen er på vej, og den skal ned i din pasta

gastro

Rognen er på vej, og den skal ned i din pasta

Er du god til at spise rogn? Hvis ikke, kan du godt komme i gang

gastro

Er du god til at spise rogn? Hvis ikke, kan du godt komme i gang

”Med fiskestangen kan jeg skabe en forbindelse til et sted, hvor mennesker ikke er skabt til at leve”

livsstil

”Med fiskestangen kan jeg skabe en forbindelse til et sted, hvor mennesker ikke er skabt til at leve”

Stegt butterflied makrel med sommersalat

gastro

Stegt butterflied makrel med sommersalat

Opskrift: Sådan tilbereder du din (hjemmefangede) pighvar

sommeravisen

Opskrift: Sådan tilbereder du din (hjemmefangede) pighvar

6 uundværlige råd, hvis du vil fange fisk langs de danske kyster

sommeravisen

6 uundværlige råd, hvis du vil fange fisk langs de danske kyster

En højt respekteret profil på den danske gastronomiscene er gået bort

gastro

En højt respekteret profil på den danske gastronomiscene er gået bort

Annonse
Mød fiskehandleren, der mener, at du er et luddovent røvhul

gastro

Mød fiskehandleren, der mener, at du er et luddovent røvhul

I Tommys fiskehandel er der én ting, han spiser flere gange om dagen: ”Det har samme effekt som smøger og kaffe”

gastro

I Tommys fiskehandel er der én ting, han spiser flere gange om dagen: ”Det har samme effekt som smøger og kaffe”

Nyt afsnit af ’Arbejdstitel’: Sådan spiser du godt i Lissabon

podcast

Nyt afsnit af ’Arbejdstitel’: Sådan spiser du godt i Lissabon

Nyt afsnit af ’Arbejdstitel’: På tur til Lissabon

podcast

Nyt afsnit af ’Arbejdstitel’: På tur til Lissabon

Grillede skaldyr og små fadøl: Sådan spiser, drikker og lever du godt i Lissabon

rejser

Grillede skaldyr og små fadøl: Sådan spiser, drikker og lever du godt i Lissabon

Test: Her får du den bedste tun i dåse og glas

gastro

Test: Her får du den bedste tun i dåse og glas

Mikkel Frey Damgaard: 'Mediernes måde at forstå og fremstille verden efterlader mig enten fortvivlet eller vred'

kultur

Mikkel Frey Damgaard: "Mediernes måde at forstå og fremstille verden efterlader mig enten fortvivlet eller vred"

Opskrift: Tartelet med torsk, knurhane, jomfruhummer og rejer a la Svinkløv Badehotel

gastro

Opskrift: Tartelet med torsk, knurhane, jomfruhummer og rejer a la Svinkløv Badehotel

21 københavnske restauranter går til kamp mod bundtrawling af jomfruhummere

gastro

21 københavnske restauranter går til kamp mod bundtrawling af jomfruhummere

Opskrift: Dampet torsk, smørglaserede hvide radiser, estragon og muslingesauce

gastro

Opskrift: Dampet torsk, smørglaserede hvide radiser, estragon og muslingesauce

Sådan laver du helstegt fladfisk med brunet smør og kapers som på Kødbyens Fiskebar

gastro

Sådan laver du helstegt fladfisk med brunet smør og kapers som på Kødbyens Fiskebar

Finn Sloth har vundet bronze til VM i kajakfiskeri: “Det kan ikke beskrives, hvordan det føles at fange en kæmpefisk”

mennesker

Finn Sloth har vundet bronze til VM i kajakfiskeri: “Det kan ikke beskrives, hvordan det føles at fange en kæmpefisk”

Annonse
Opskrift: Sådan laver du din egen karrysild på ingen tid

gastro

Opskrift: Sådan laver du din egen karrysild på ingen tid

Opskrift: Saltstegte sild med bløde løg, rødbeder og sennep

gastro

Opskrift: Saltstegte sild med bløde løg, rødbeder og sennep

Opskrift: Muslinge-escabeche med æble, selleri og løvstikke

gastro

Opskrift: Muslinge-escabeche med æble, selleri og løvstikke

Opskrift: Muslingesuppe med persille, kartofler og ostesauce

gastro

Opskrift: Muslingesuppe med persille, kartofler og ostesauce

Opskrift: Muslinger i tomatsauce med picada

gastro

Opskrift: Muslinger i tomatsauce med picada

Opskrift: Nduja-blåmuslinger på surdejstoast med aioli

gastro

Opskrift: Nduja-blåmuslinger på surdejstoast med aioli

Sådan laver du Restaurant Hærværks strandkrabbe-bisque med fennikel og ristet brød

gastro

Sådan laver du Restaurant Hærværks strandkrabbe-bisque med fennikel og ristet brød

Sådan laver du Restaurant Hærværks ceviche med tomat-sabayonne

gastro

Sådan laver du Restaurant Hærværks ceviche med tomat-sabayonne

Opskrift: Crudo af fisk med grønne tomater

gastro

Opskrift: Crudo af fisk med grønne tomater

’Søn af alt der gror’: Kronjysk krebsejagt i kærtidslens skygge

podcast

’Søn af alt der gror’: Kronjysk krebsejagt i kærtidslens skygge

Find fiskestangen frem: Nu er det perfekte tidspunkt at fange hornfisk

podcast

Find fiskestangen frem: Nu er det perfekte tidspunkt at fange hornfisk

Karrysild eller dressing med sild? Vi har testet alle karrysild på markedet

gastro

Karrysild eller dressing med sild? Vi har testet alle karrysild på markedet

Københavns madscene havde ikke været den samme uden Matt Orlando

gastro

Københavns madscene havde ikke været den samme uden Matt Orlando

Dåseskjul: Hvem har de bedste dåsesardiner på markedet?

gastro

Dåseskjul: Hvem har de bedste dåsesardiner på markedet?

Bocuse d'Or-vinderen har en kniv til 29 kroner, han ikke kan leve uden

gastro

Bocuse d'Or-vinderen har en kniv til 29 kroner, han ikke kan leve uden

Lyserødt guld: 'Når danskerne tænder for Go’ morgen Danmark og ser, at nu er der en opskrift med stenbiderrogn, så skal alle pludselig have det'

gastro

Lyserødt guld: "Når danskerne tænder for Go’ morgen Danmark og ser, at nu er der en opskrift med stenbiderrogn, så skal alle pludselig have det"

De unge ledere: Nima Tisdalls Blue Lobster giver fiskeindustrien hovedpine

karriere

De unge ledere: Nima Tisdalls Blue Lobster giver fiskeindustrien hovedpine

Sådan laver du Osteria 16's råmarinerede helleflynder med citron

gastro

Sådan laver du Osteria 16's råmarinerede helleflynder med citron

Annonse
Fem tips og tricks til at få en havørred på krogen

gastro

Fem tips og tricks til at få en havørred på krogen

Stor test: Hvor får man den bedste dåsetun?

gastro

Stor test: Hvor får man den bedste dåsetun?

“Der er mange, der har den indstilling, at alt, hvad man fanger, skal slås ihjel. Sådan har vi det ikke”

kultur

“Der er mange, der har den indstilling, at alt, hvad man fanger, skal slås ihjel. Sådan har vi det ikke”

Opskrift: Blækspruttehotdogs med aioli og harissa

gastro

Opskrift: Blækspruttehotdogs med aioli og harissa

Opskrift: Sådan laver du rødspætte med bacon, porre og cider

gastro

Opskrift: Sådan laver du rødspætte med bacon, porre og cider

Opskrift: Torskerogn med hjemmelavet grøn remoulade og palmekålschips

gastro

Opskrift: Torskerogn med hjemmelavet grøn remoulade og palmekålschips

Sådan giver du dig i kast med at spise friske kammuslinger

gastro

Sådan giver du dig i kast med at spise friske kammuslinger

Dyrk dine egne muslinger og bliv del af en miljøbevægelse

gastro

Dyrk dine egne muslinger og bliv del af en miljøbevægelse

Derfor er sushi og sherry det perfekte par

gastro

Derfor er sushi og sherry det perfekte par

Guide: Her kommer du i sushi-himlen

gastro

Guide: Her kommer du i sushi-himlen

Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik
  • Tilgængelighedserklæring

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 89 87 51 51
CVR: 83131128

Company logo