search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Velkommen tilbage
Ikke medlem endnu
E-mailadresse
Indtast korrekt e-mail
error
Password
Indtast password
error
Ugyldigt login! Prøv venligst igen.
Log ind
Glemt adgangskode
Er du abonnent på Euroman-magasinet?
Opret dig gratis her
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
hovedret
RELATEREDE EMNER
Mad
Opskrifter
Gastro
Sådan laver d’Angleterres chefkok sin helstegte kylling
Vi har lokket en god og nem opskrift ud af en af spydspidserne på Københavns gastronomiske scene, Jakob de Neergaard fra Marchal i d’Angleterre.
Gastro
Det store påskefrokostbord: Her er de bedste opskrifter
Påskefrokostsæsonen er over os, og skal du diske op med den helt store servering, har vi her samlet de bedste opskrifter. Vi giver naturligvis også et par anbefalinger til, hvad du skal have i snapseglasset.
Gastro
Her er seks gode retter til vintermånederne
Januar er lang, kold og mørk, så hvorfor ikke bruge nogle timer i køkkenet til at folde dine gastronomiske evner ud?
Gastro
Opskrift: Tacos med grisenakke, koriander og syltet gulerod
Tacos a la Restaurant Hærværk.
Gastro
Sådan laver du Restaurant Hærværks tunge som schnitzel
Lav denne ret, og du får alle til at spise tunge. Vi lavede opskriften med henblik på at bruge alle dele af de indleverede dyr, ikke mindst vildtet. Hvis du kender en jæger, kan du roligt bede om, at han eller …
Gastro
Sådan laver du Restaurant Hærværks strandkrabbe-bisque med fennikel og ristet brød
Mange har barndomsminder om at fange strandkrabber med snor, klemmer og knust musling. De nivende krabater har vi alt for mange af, især i Århus-bugten. Desværre er der ikke det store marked for afsætningen, så…
Gastro
Opskrift: Quiche med fennikel, løg, manchego og lufttørret skinke
En nem og velsmagende hverdagsret.
mere om
Hovedret
Gastro
Opskrift: Grillet lammekølle med sennepsrub og myntesalsa og salat af rå courgetter og blomkål
Lammekølle bør ikke kun nydes til påske. Her er den ellers så klassiske engelske mint sauce peppet op med cornichoner, og vineddike erstattet med citronsaft og olivenolie, så vi ender med en myntesalsa. Køllen …
ANNONCE
Få stillet din burgersult
København har mange lækre og greasy burgere.
Gastro
Københavns madscene havde ikke været den samme uden Matt Orlando
Efter at have turneret nogle af klodens bedste restauranter blev den californiske kokke-emigrant hentet til Danmark af Noma – og valgte at blive. Matt Orlando giver her sit besyv på den korrupte danske fiskemaf…
Gastro
Opskrift: Sådan laver du Mads Cortsens asparges med fjordrejer og sauce blanquette på champagne
En let og elegant forret.
ANNONCE
Få kvalitetskød leveret til døren
Selv om mange forbrugere har indført kødfrie dage i klimaets navn, så kommer vi ikke udenom, at en god bøf er noget af det bedste, der findes.
ANNONCE
Sådan skal den skæres: Rådyrfilet med kantareller og ribs
Glæd dig over, at vildtsæsonen er i gang med denne delikate opskrift. Se samtidig, hvordan man skærer fileten fra en hel rådyrryg.
Gastro
Kylling me softly - mør butter chicken
En butter chicken skal være mør, cremet og krydret uden at være brændende.
Gastro
Fem svinske opskrifter
Mens man raser over #frikadellegate, er det værd at huske på svinets kulinariske kvaliteter.
Gastro
Fem nye måder du kan spise dine anderester dagen derpå
Gastro
Dyb og saftig con carne
Når jeg laver chili con carne, lægger jeg vægt på det sidste ord i rettens navn. Man skal kunne mærke og smage kødet i hver eneste bid.
vis
mere
Se, hvad vi ellers skriver om:
Mad
og
Opskrifter