Gris med fersken og sommerkartoffelmos
Få opskriften på gris med fersken og sommerkartoffelmos.

(4 pers.)
800 g svinemørbrad
1 dl indkogt kalvefond
4 ferskner
50 g rørsukker
1 kvist frisk lavendel
150 g nye kartofler
1 lille skalotteløg
Annonse
Persille
50 g smør
1 spsk. citronsaft
Svinemørbraden spændes op i film som en ensartet pølse og pocheres i kogende vand i 10 minutter. Afkøles derefter i isvand og grilles kort på en varm grillpande. Glaseres derpå i kalvefonden.
Hele ferskner stilles i et ildfast fad med rørsukker og lavendel. Tilbered dem i egen saft i ovnen ved 150 grader i ca. 20 minutter. Kartoflerne koges og pilles og moses groft med en gaffel. Finthak skalotteløget og lidt persille, brun smørret, og smag mosen til med alt dette sammen med citronsaft.
Tilbage til 10 opskrifter med svinekød