Selv om økonomien er til rotterne, fodboldligaen ikke er meget bedre, og den gode italienske tøjsmag for 90 procent af befolkningens vedkommende er en myte, har italienerne stadig nogle ting, der pirrer vores sanselighed.
Kvinderne, sproget og ikke mindst pastaen, der, når den er allerbedst, er en ophøjelse af nogle ganske få ingredienser til noget sublimt. Ja, tænker du, men de har også råvarerne og traditionerne til at skabe noget sofistikeret ud af det simple. Men faktisk er det ikke så svært. Med et par tommelfingerregler kan du virkelig optimere din pastakogning.
Til 2 personer
1 broccoli delt i buketter, skræl eventuelt også det øverste stykke af stokken, og skær den i grove tern
2 fed hvidløg
1 lille frisk ellertørret chilipeber
8 saltede ansjoser
3 skefuldeolivenolie
Annonse
Pecorino
250 g rigatoni
• 1 aubergine
• 150 g ricotta
• 150 g daddel-tomater skåret i tern
• Basilikum ad libitum
• 250 g conghiglie
• 3 fed hvidløg
• 1 chili renset for kerner og skåret i tynde ringe
Det er svært at finde hverdagstøj til mænd, som har kant. Det hele er sgu meget navy og klassisk. Og det er jo et resultat af, at så mange mænd simpelthen klæder sig kedeligt, for at sige det lige ud.