Spaghetti cacio e pepe
Få opskriften på spaghetti cacio e pepe.

Til 4 personer
400 g spaghetti
Salt
Annonse
150 g pecorino romano
Groftkværnet sort peber
Kog spaghettien al dente i rigeligt og godt saltet vand. Inden pastaen sigtes fra, gemmes 2 dl af pastavandet. Riv osten fint. Kom den friskkogte pasta tilbage i gryden, og drys osten over. Rør det sammen, og tilsæt gradvist lidt af pastavandet for at løsne op. Osten smelter sammen med det stivelsesholdige vand og smyger sig om pastaen. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt vandet. Giv et godt drys sort peber over, og nyd det.
TIP:
Spaghetti kan erstattes af de lidt tykkere bavette eller bucantini.
SE OGSÅ: Spaghetti a la Disney
Annonse
SE OGSÅ: Spaghetti amatriciana med hvidløgsbrød
Tilbage til 7 italienske pasta opskrifter