Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

HBO Nordic – meget mere end Game of Thrones

HBO startede tilbage i 1972 som en amerikansk udbyder af tv-bokse og kabel-tv-løsninger, men har siden da markeret sig som en af de største spillere inden for streaming-tjenester. Succesen skyldes blandt andet storthits som Game of Thrones, Westworld og Fear The Walking Dead, men HBO har meget mere at byde på.

Her finder du alt, der er værd at vide om, og streame på, HBO Nordic.


vis
mere

HBO Nordic – Fra ’Home Box Office’ til streaming-gigant

Det er en udvikling, vi har opleveret i en mere og mere accelereret udgave i løbet af de seneste år. Vi er gået fra at være storforbrugere af klassisk flow-tv til ’binge watching’ af streaming-indhold. Én af tidens største streaming-udbydere er HBO, og de har været med lige siden, vi alle havde enten kabel-tv i jorden eller paraboler på taget. 

HBO har taget konsekvensen af, at vi ikke længere vil lade os bestemme af fjernsynets fastsatte sendeflade, men langt hellere foretrækker at bestemme hvor og hvornår vi vil se noget. Som en del af Time Warner-gruppen havde HBO et fantastisk udgangspunkt for at skabe sit eget indhold, og det er særligt det, de har bygget deres succes op omkring. Med et udvalg af populære biograffilm og egen-producerede tv-serier, er det ikke noget tilfælde, at HBO er blevet kendt som ’The Home of Series’.

De klassiske HBO-serier: Fra Westeros til Westworld

Det er nok efterhånden de færreste, der ikke har hørt om enten Game of Thrones eller Westworld. Hver især har de to HBO-serier samlet sig en enorm fanskare og er blevet så kult, at det er blevet almindelig god skik, at man ikke taler over sig om gårsdagens afsnit på kontoret. 

HBOs Game of Thrones baserer sig på George R. R. Martins bestseller-romaner om det fiktive middelalder-land Westeros. Her kæmper syv kongeriger om at få lov til at sidde på ’Jerntronen’, fra hvilken man får retten til at herske over samtlige af de førnævnte riger – og det går ikke stille for sig.

Du kan forvente sex, incest, blod, drager og detaljerede fortællinger, der har det med at tage meget uventede drejninger. Med en ottende og sidste sæson på vej er det ved at være vejs ende for den fantastiske historie, men har du endnu ikke forkælet dig selv med HBOs bannerfører, er det bare om at komme igang. Det tager nemlig 2 dage, 15 timer og 30 minutter at se samtlige afsnit i de første 7 sæsoner i streg.

Hvis du ikke har den store interesse i middelalder-affærer, kan du med fordel vende blikket mod HBOs Westworld. På et uspecificeret tidspunkt i fremtiden er man lykkedes med at skabe en western-forlystelsespark, der befolkes af robotter, som ikke er til at kende fra almindelige mennesker. De er designet til at opfylde ethvert af de betalende gæsters ønsker; hvad end det betyder, om de vil have sex, skyde dem eller drikke om kap. Når en robot dør, bliver den sat i stand og får slettet sin hukommelse, inden den sendes på arbejde igen.

Er det etisk forsvarligt at skabe så menneskelige robotter for blot at voldtage og dræbe dem? Har robotterne en personlighed? Eller værst af alt, er de alligevel i stand til at huske, hvad der sker dem? HBO stiller alle de store spørgsmål om den teknologiske udvikling, og pakker dem ind i en actionfyldt tv-serie, som du bør unde dig selv at streame.

Content-kongerne HBO – Nye serier og film, der er klar til at blive streamet

Hvis HBO var et spil, ville det være tæt på umuligt at gennemføre. HBO producerer så meget nyt indhold, at der altid er nye serier, du kan tage hul på. Det er til gengæld ofte sådan, at de mange muligheder kan gøre det svært at vælge, hvad du nu skal gå igang med. Heldigvis er vi klar til at hjælpe dig her på Euroman.dk, hvor du kan holde dig konstant opdateret på de bedste af de nye serier og sæsoner, der udkommer på HBO. 

Det kan være svært at starte på en dugfrisk serie, hvis man intet kendskab har til den i forvejen, men vi skal nok guide dig igennem streaming-junglen, så du ikke ender i den sædvanlige rutine med at bladre igennem det store udvalg blot for at afvise den ene serie efter den anden. Vi streamer HBO på livet løs, og gør vores for at lette beslutningsprocessen for dig.Derfor kan du godt gøre op med at gense dine gamle favoritter for 120. gang og i stedet kaste dig ud i nyt HBO-indhold.