Udekøkkenet. For mange et skønt sted at opholde sig, når lyset forlænger dagen, og sommerenergien vibrerer i de små hjem. Hvorfor ikke kigge på at dyrke outdoor-livet mere og tilberede mad udenfor i et udekøkken? Har du brug for et (nyt et) af slagsen? Så kan du måske finde inspiration her.

ByLogstrup - Dansk design: Dyrk udelivet i haven

Thors Design - Upcycling: Udekøkken i genbrugstræ

OFYR - Grillhygge: Æstetisk outdoor-køkken

byJEMA - Bålgrill: Mad over åben ild

STEEL BBQ - Rustfri stålkvalitet: BBQ hele sommeren

Dansk design: Dyrk udelivet i haven

At dyrke udelivet i haven, på terrassen eller altanen er blevet populært i Danmark. Mange fokuserer deres tid på at være udenfor i det lyse og varme halvår, så hvorfor ikke tilberede måltidet i et udekøkken?

Det danske designerbrand ByLogstrup, der laver udekøkkenet, er ifølge dem selv blevet gennemtestet og er nærmest et vedligeholdelsesfrit udekøkken. De garanterer, at du trygt kan rykke hele madlavningen udenfor med god plads til at ordne grøntsagerne og fyre op i grillen, mens du hygger sammen med familie og venner.

Oplev ByLogstrup udekøkken på din egen terrasse ved hjælp af 3D samt Augmented Realiy

Upcycling: Udekøkken i genbrugstræ

Går du op i genbrug? Så tjek Thors Design ud, som upcycler bolværk fra nedlagte danske havne til kvalitetsmøbler i nordisk design. Deres klassiske udekøkken er lavet i et enkelt og tidløst design, og det skræddersyes ifølge dem selv ud fra dine behov. Som standard kan du tilvælge elementer såsom grill, vask og bagvæg, men kun fantasien sætter grænser.

Ifølge producenten er alle elementer lavet af højeste kvalitet og kan holde til at blive brugt år efter år - sommer og vinter. Leg eventuelt med at designe dit eget udekøkken i deres 3D-program, og følg med når de lige om lidt lancerer et nyt, råt design gennemført i bolværkstræ.

Vær ikke bleg for at ringe ind på 9713 3995 for at få hjælp til at skabe dit (drømme)køkken på terrassen.

Grillhygge: Æstetisk outdoor-køkken

Social dining året rundt, grillen gør hygge til noget helt særligt, nærmest uanset om du anvender den til madlavning eller som almindeligt bålfad senere på aftenen. OFYR er en grill til socialt samvær med familien og vennerne – den giver frisk luft, nærvær og grillhygge i det fri.

Med et stilfuldt og rustikt design kan den passe godt ind i de fleste miljøer som et skønt og æstetisk udendørskøkken.

Bålgrill: Mad over åben ild

Skal du med på trenden? Der er noget over en bålgrill; ild, flammer og varmen fra et bål. Det giver lyst til at være, nyde nuet og samværet. byJEMA grill til åben ild kan tilføre din madlavning en helt ny og overset dimension; grill, ild og røgen fra brændet gør smagsoplevelsen stærk, og kan give en stegeoverflade på dit kød - eller når du tilbereder dine grøntsager.

Her er der ikke behov for digitale hjælpemidler, for du kan mærke, smage, dufte efter, hvornår din mad er tilberedt. Du kan placere byJEMA Grill frit, og den vil formentlig blive festens udendørs samlingspunkt.

Rustfri stålkvalitet: BBQ hele sommeren

Vil du være sommerens bedste BBQ-chef? STEEL er en traditionsbunden, italiensk producent, som gennem årtier har leveret kvalitetskomfurer, BBQ’s og kabinetter til danskerne.

De producerer også produkter til dit udekøkken, fx BBQ til lukket og åben grillning med en stærk brænder (6.2kW i rustfrit støbejern). Herudover leverer de indsatse til kulbriketter og rygning, rotisseri og matchende kabinetter.

Selv bryster de sig af at levere udekøkkener, som holder i årtier, da de ifølge dem selv bruger en høj standard af rustfri stålkvalitet i en tykkelse, som gør produkterne stabile og holdbare.