Sponsoreret af Female invest

Et ikke utænkeligt scenarie: Det er den 22. december. Der er to dage til jul, og du har absolut ingen idé om, hvilken gave du skal lægge under juletræet til din kæreste.

Sidste år endte du med at købe den der parfume, som hun plejede at gå med. Året før panikkøbte du en tilbudspakke med et spaophold.

Men hvad med i år?

Måske din redning er nær.

Female Invest har nemlig lavet en gave, som bliver ved med at give år efter år, og hvis kvinden i dit liv ikke er kommet i gang med at investere, så kan dette reelt medvirke til at ændre hendes økonomi og dermed måske også fremtid.

Et medlemskab til Female Invest indeholder det, man skal bruge for at få mest muligt ud af sine penge og komme sikkert i gang med at investere. Og gennem deres læringsindhold kan man få endnu mere selvtillid og blod på tanden til at optimere sin økonomi.new.jpg

Kurserne dækker både investering og privatøkonomi, og de er skræddersyede til begyndere. Man har altså hverken brug for en stor formue eller særlige matematik-skills for at kunne tage dem.

Du undgår tilmed blot at lægge en hvid kuvert med et udprint af en ordrebekræftelse på et medlemskab under træet, for når du køber julegaven, får du en velindpakket gaveæske indeholdende både medlemskab samt en miniguide til investering.

Du kan bestille et medlemskab lige her. Du vælger selv, om du vil give det til 3, 6 eller 12 måneder.

Og er du ude i dårlig tid, så har Female Invest også digitale gavekort.newnew.jpg