Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Cecilie Lassen: Det ved jeg om mænd
Foto: Bjarke Johansen.

Cecilie Lassen: Det ved jeg om mænd


CECILIE LASSEN


31 ÅR, BALLETDANSER

Det mest sexede ved en mand er: Selvindsigt, et empatisk væsen, passion. Og sjov og ballade.

Hvis man vil score mig, skal man: Ikke forsøge at score mig. Man skal ikke sige, at jeg er køn, eller lignende komplimenter. Man skal gå mig på klingen og stille spørgsmål, der gør, at jeg skal tænke mig om.

Mænd tror fejlagtigt, at kvinder kan lide: At de blæser sig op. Nogle mænd bliver pikmålende og fortæller, hvad de har præsteret, og viser deres dyre ur eller bil. Jeg tænker: ”Lavt selvværd, lille diller eller begge dele.”

En mand bør vide om kvinder, at: Vi nok ved mere om jer, end I tror. Vi er ofte lige så pragmatiske. Og vi har regnet jer ud. Man skal ikke underkende kvindelist og snilde og hele det Stratego-spil, vi kan spille, og som i sidste ende forvirrer jer.

Det mest sexede ved en mand er: Hans blik. At han tør kigge mig i øjnene. Og munden og hænderne. Jeg lægger mærke til, hvordan munden bevæger sig. Jeg har gode talegaver, så munden skal også kunne sætte mig verbalt på plads og i sidste ende være god at kysse. Han skal have gode, store mandehænder, der kan rykke mig rundt i manegen, så jeg ikke får et ben til jorden.

LÆS OGSÅ: Det ved jeg om mænd: Veneda Budny
Foto: Noam Griegst. Hår og makeup: Gitte Guldhammer. Retouch: Chase Jameson.

En mand bliver god i sengen ved at: Fokusere på hele kvindekroppen og ikke kun én erogen zone. Og når han finder den knap, der slukker hendes hjerne, går det hele af sig selv. Det er svært at slukke for tankerne, medmindre I gør det for os.

Behåringen på en mands ædlere dele bør: Være, som han synes, men det afhænger af, hvad han forventer, man skal gøre i det område. Lidt gartnerarbejde med en saks er fint. Jeg er vist stødt på de fleste versioner, og det eneste, jeg står helt af på, er, hvis alt hår er fjernet.

Cecilie Lassen er tidligere kongelig balletdanser og har i dag en balletskole i København.

LÆS OGSÅ Pudesnak: Laura Christensen

INSTAGRAM Følg os på @euroman_dk