Emily Ratajkowski

Konflikt mellem fransk magasin og Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski kritiserer magasin for at photoshoppe hendes bryster og læber

Det burde ikke være nødvendigt.

Hun er en af verdens smukkeste kvinder, hvilket man stort set dagligt kan få bevis for på hendes Instagram-profil. Alligevel har hun måtte også opleve, at hendes billeder til et stort fransk magasin har været igennem fotoredigeringsprogrammet Photoshop. Nærmere bestemt hendes bryster og læber. En kendsgerning, hun er særdeles utilfreds med.

Her er coveret på Madame Figaro, hvor der er ændret på hendes ellers smukke ydre.

I vrede har Emily Ratajkowski lagt det originale billede op, hvor man kan se, at magasinet har gjort hendes læber smallere og hævet hendes barm.

"Alle er unikt smukke på deres egne måder", skriver Emily i billedteksten til forside-billedet og fortsætter:

"Vi har alle usikkerheder om de ting, der gør os anderledes end det typiske skønhedsideal. Jeg, som mange andre, prøver hver dag at arbejde med og komme over disse usikkerheder. Jeg var meget skuffet over at se mine læber og bryster ændret i photoshop på dette omslag. Jeg håber, modeindustrien vil stoppe med at ændre de ting, der gør os unikke, og i stedet burde de begynde at hylde individualitet."

Man kan se blot et par af de seneste opslag fra modellen, at hun bestemt ikke behøver redigering (selv om vi ikke kan udelukke, at hun selv gør det også).

Se, hvad vi ellers skriver om: Emily Ratajkowski