Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Anne Mette Kirk: "Jeg var en elendig journalist på den måde, at jeg tog alt med hjem"

Foto: Luka Roné Styling: Rikke Jung Larsen. Hår & makeup: Marianne Jensen. Tak for lån af location til Paradiso Bar.

Anne Mette Kirk: "Jeg var en elendig journalist på den måde, at jeg tog alt med hjem"

Anne Mette Kirk er vild med mænd, der er nærværende fædre, og hun fandt tidligt i livet ud af, at en mand kun er værd at holde på, hvis han vil råbe sin kærlighedserklæring højt fra Kongens Nytorv. Da begge hendes forældre blev alvorligt syge, forvandlede hun sig til et ´carpe diem-svin´ og skiftede journalistkarrieren ud med et liv som forfatter.

Mit værste job nogensinde var på Roskilde Festival i 2004, hvor jeg stod i en ærtebod. Jeg skal hilse og sige, at der ikke er særligt mange fulde mennesker, der spiser ærter – kun hvis de er på et eller andet trip. Flere gange blev jeg løftet væk fra vognen af fulde mennesker, andre gange blev vognen kørt væk. Jeg var der nærmest kun fordi, David Bowie skulle komme, men så aflyste han, og Slipknot kom i stedet for. Og det regnede konstant. Ikke min bedste festival.

Jeg var en elendig journalist på den måde, at jeg tog alt med hjem. Hvis jeg havde siddet i en retssal med et ungt menneske med en frygtelig skæbne, hang det i mig i flere dage. Jeg kunne sagtens være en hård hund, når jeg interviewede, men det sled på mig efterfølgende. Engang til min fødselsdag var de tre første, der ringede, personer jeg havde interviewet. Den dag indså jeg, at jeg gav for meget af mig selv.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her