Vi er stolte og beærede over de mange stærke og sexede kvinder, der lærer os noget om dem og os selv. Som fx Ulrikke Toft Simonsen, der har det svært med mænd, som ikke følger deres kvinde hjem, når de har været i byen. Eller Stephania Potalivo, som har været forelsket i Anders Matthesen.

Tag godt imod Astrid Adelheid, der er 21 år. Ud over at være model læser hun også til sygeplejerske i København.

En mand bør vide, at jeg som kvinde tænker meget over meget. At jeg nogle gange bare vil holdes om og forstås uden ord. Og at den mand, der siger fra - bestemt uden at være nedladende - får min respekt, mere end den mand, der føjer mig.

Enhver mand bør have en hvid T-shirt, en skjorte og et par arbejdshandsker. Det må gerne kunne ses, at hans hænder bruges til andet end at taste med.

Når en mand skal få en kvinde til at grine er det vigtigt ikke at tage sig selv for højtideligt. Jeg elsker mænd, der har så meget ro i sig selv, at de kan både gøre grin med sig selv og tage brodden af en opkørt situation.

Man skal være til stede, opleve og nyde dem, han elsker, og som elsker ham. Mange stopper først op til sidst og opdager, at de har løbet for at gøre klar til det store øjeblik i stedet for at se øjeblikkene, mens de var.Jeg mødte min kæreste på en natklub inde i København. Jeg var i byen med mine veninder, og han var med hans kollegaer. Vi snakkede rigtig meget sammen, og en uge efter inviterede han mig på en hyggelig date i Frederiksberg Have.Vi havde en god kemi
og snakkede utrolig godt sammen fra starten. Han havde både medbragt tæppe, rosé vin, jordbær og melon med parmaskine Det gjorde indtryk, at han havde forberedt sig godt på vores date, da det var et tegn på, at han har glædet sig.

Bliv ven med Euroman på Facebook

Derudover imponerede det mig, at han uden videre, bare lige gjorde det forbi med de bier, som ville deltage. Jeg er nemlig vant til, at man ignorerer eller stiller et glas over dem, hvilket er irriterende for det bliver en kamp, man aldrig vinder. Så det var imponerende - og modigt.Jeg tror, at det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan de vil forføres. Jeg hører nok til den mere romantiske del. Jeg skal charmeres, men have modspil. En mand, der taler kvinden efter munden er kedelig, og kvinden mister respekten for ham.

Jeg har oplevet mange kiksede scoringsforsøg, men overordnet er det no-go, når en mand nedgør sig selv i håb o,m at kvinden får medlidenhed for ham eller begynder at tale ham op. Men også mænd, der giver et lille diss til kvinden for at få hendes opmærksomhed, og så derefter prøver at score hende. Det bryder jeg mig ikke om og virker modsat på mig. Men måske det virker på nogen.

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li' hele 2014

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Sabina Rochin

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li: Austa Lea