En kvinde vi kan li': Hele 2014

En kvinde vi kan li': Hele 2014

Der har været mange af dem i år – de smukke, seje og stærke kvinder. Og som året går på hæld, ser vi tilbage på alle dem, der har optrådt i 'En kvinde vi kan li'.

Birgitte Hjort Sørensen
32 år og skuespiller. Hun fik sit store gennembrud i tv-serien 'Borgen' og spillede efterfølgende hovedrollen i Bille Augusts film 'Marie Krøyer' fra 2012. Hendes første møde med Antonio Banderas var superkikset og er en gang blevet stoppet på gaden af en fyr der sagde: "Nu skal du høre, jeg stopper dig, fordi jeg synes, du ser rigtig sød ud. Og så ville jeg lige se, om du kvalificerer dig til at blive inviteret på en date". 
Foto: Petra Kleis

Camilla Hansen
Udover sit modeljob arbejder Camilla som frivillig på et stort dyreinternat i New York. Hun er elendig til at flirte og foretrækker en mere direkte tone. Hun har levet det vilde modelliv i New York, med ekstravagante fester med Pharrell og DiCaprio og dates med Bruce Willis. Hun mødte sin mand, da hun var på blind date med en anden fyr. Foto: Petra Kleis

Emilie Lilja
Emilie er model, dj og blogger hos Eurowoman. Hun er netop flyttet hjem til Danmark fra sin model-tilværelse i New York. Kærligheden træk hende hjem til lille Danmark. I sommer tog hun til Tisvilde og fik taget disse skønne billeder.


Foto: Ditlev Rosing

Maya Stoltze Westander
Hun er 20 år og studerer Humanistisk Information på Aalborg Universitet København. Ved siden af studiet er hun engageret fodboldfan og arbejder desuden for TV3 Sport, hvor hun laver PR. Og så laver hun enkelte modelopgaver.
Foto: Alexander Flemmning

Missé Beqiri
Hun er en af Sveriges mest kendte modeller, og er desuden gift med den danske Manchester United-keeper Anders Lindegaard. Vi har hyldet hende før, i år gjorde vi det igen.  
 Foto: Henrik Adamsen

Stephania Potalivo
Den 27-årige skuespillerinde slog igennem med tv-serien 'Sjit Happens'. Hun har været forelsket i Anders Matthesen og havde det med ham, som andre unge piger har det med boybands. Hun synes det mest sexede ved mænd er, når de er i stand til at lytte og vise oprigtig interesse. 
Foto: Henrik Adamsen

Cecilie Iftikhar 
Den 27-årige danske model er tidligere Miss Univers-deltager. Hun kan se meget af sig selv i Frank Hvams figur i Klovn, og så kan hun ikke være kæreste med en jaloux mand. Hun mødte Donald Trump til Miss Universe i Moska, og han kom hen til hende og sagde: "Hvis du en dag kommer til New York og har brug for hjælp, så kan du altid ringe på det her nummer. I Miss Universe er vi en stor familie". 


Foto: Ghinwa Habta

Nelleke Verkaart
Den hollandske model studerer til daglig psykolgi på et åbent universitet. Det er i sær neuropsykologi der har hendes interesse. Hun har ikke noget i mod at poserer helt nøgen, så længe det bliver gjort tilfuldt, og så synes hun danske mænd er flotte og fashio-nable. Mænd må ikke være for selvoptagede og skal helst invitere hende ud på en hyggelig og ikke alt for fancy restaurant. 


Foto: Henrik Adamsen

Austa Lea 
Hun er dansk/islandsk og har medvirket i Zulu-serien 'Sjit Happens' og har haft flere store roller på teateret. Hun blev optaget på The William Esper Studio i New York, og har siden hun var helt lille elsket at underholde familien med shows og dans. Desuden hylder hun sine brytser: "Og ja, jeg har små bryster, og dem kan jeg li". 
Foto: Mathilde Schmidt 

Catharina
Den danske model har flere internationale model-opgaver ved siden af sit studie på CBS. I år lod hun sig fotografere relativt afklædt af fotograf Thomas Agatz til Euroman. 
Foto: Thomas Agatz

Sofie V
Sofie er dansker og model. Vi lader billederne tale for sig selv.


Foto: Henrik Adamsen

LÆS OGSÅ: Årets saftigste julekalender

LÆS OGSÅ: 20 kvinder du skal følge på Instagram
LÆS OGSÅ: Video: Bag om kameraet på Sports Illustrateds swimsuit-serie med Kate Upton