hailey baldwin
Som det hører sig til, når man er ung, smuk og berømt, var Hailey Baldwin på den røde løber under sidste uges Cannes-festival. Amerikaneren er verdens mest sexede kvinde ifølge Maxim.

Verdens mest sexede kvinde: Hailey Baldwin

Maxim har kåret verdens mest sexede kvinde

For at gøre sig fortjent til mandebladets kåring, skal man ikke bare være flot, men også sej.

Hailey Baldwin er verdens mest sexede kvinde lige nu. Det mener Maxim.

Baldwin topper deres årlige Hot 100-liste, og det er ifølge bladet ikke kun fordi, hun har velformede læber og dådyrøjne. Det er også vigtigt for bladet, at den mest sexede kvinde er badass, altså sej og selvstændig.

”Når det kommer til stykket, har jeg ikke brug for andres godkendelse,” siger modellen, der med rygter om forhold og romancer med folk som Justin Bieber, Drake og Los Angeles Lakers-spilleren Jordan Clarkson er godt stof for sladderpressen, til Maxim.

Hun fortæller Maxim, at der kan være noget befriende i at date en kendt:

”Du er aldrig bekymret for, om de kun hænger ud med dig fordi de vil blive set og og have opmærksomhed. Det kan være vildt at blive suget ind i den her verden for en person, der aldrig har været en del af den,” siger Hailey med reference til livet som berømthed.

Hailey Baldwin er datter af skuespilleren Stephen Baldwin, i sin tid en flot fyr med roller i for eksempel ’Født den 4. juli’ og ’The Usual Suspects’. Dog har hele hendes liv ikke drejet sig om Hollywood, idet hun voksede op i et kristent miljø uden for New York som medlem af sekten Born Again Christians. 

Modellen er p.t. på vej over i tv-branchen, hvor hun skal være vært på James Corden-programmet ’Drop the Mic’, et reality-koncept, hvor kendte battlerapper mod hinanden, som får premiere til efteråret. Hun mener, at det var uundgåeligt, at hun endte i showbusiness.

”Jeg var altid den, der underholdt de andre i min familie.”

Her er lidt pluk fra hendes Instagram, men gå også over til Maxim og se deres fotoserie med Baldwin.