Sharon Stone kan stadig: Helt nøgen for amerikansk modemagasin
Foto: Mark Abrahams

Sharon Stone kan stadig: Helt nøgen for amerikansk modemagasin

Sharon Stone er en imponerende kvinde, der netop har har begået et vaskeægte personligt og karrieremæssigt comeback. I den nyeste udgave af magasinet Harpers Bazaar beviser hun samtidigt, at man snildt kan være 57 år og sexsymbol på samme tid. 

Bliv ven med Euroman på Facebook

Efter at have været megastjerne i den amerikanske filmindustri i ca. ti år, blev Sharon Stone ramt af en hjerneblødning i 2001. Der gik måneder før hendes venstre ben fungerede igen, ligesom hendes syn først var tilbage til normalen to år efter. Stone kunne hverken læse eller holde sammen på ægteskabet til journalisten Phil Bronstein, der også fik forældremyndigheden over deres adoptivbarn. 

Det sendte den tidligere Oscar-nominerede ned i et hul og bagerst i rolle-køen. Fx spillede hun en mindre gæsterolle i 11. sæson af Law & Order, hvor hun havde svært ved at huske replikkerne. En sand nedtur for den tidligere superstjerne, som først var supermodel og siden filmstjerne på grund af rollen som forførende kvinde i Basic Instinct fra 1992. 

Men i dette efterår er Stone hovedrolle og producer på den nye tv-serie ’Agent X’ hos TNT, og det er i denne anledning, at disse flotte fotos blev skudt til det amerikanske modemagasin Harpers Bazaar:


LÆS OGSÅ: Her er unges 11 overraskende pornovaner 

LÆS OGSÅ: Danmarks fem smukkeste kvinder på Instagram

LÆS OGSÅ: Ure enhver mand bør kende: Kronografen 

Se, hvad vi ellers skriver om: Smukke Piger