Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Udlandet kårer dansk model som den næste store ting på Instagram

Udlandet kårer dansk model som den næste store ting på Instagram

I Danmark har vi historisk set altid haft mange smukke kvinder, som også har gjort det godt langt væk fra landets grænser. Nu står et nyt stjerneskud klar til at erobre hele modelverdenen. 

Vi har tidligere hyldet den 22-årige undertøjsmodel Mathilde Gøhler sammen med 19 andre smukke kvinder. Og nu har også et af de største britiske underholdningssites The Lad Bible fået øjnene op for hendes skønhed og kåret hende som den næste store ting på Instagram.

Og The Lad Bible er ikke ene om at vise interesse for den slanke og langbenede Mathilde Gøhler. Hun har over 467.000 følgere på det sociale medie og leverer ofte flere posts om dagen for at få endnu flere.

LÆS OGSÅ: Første plus size-model nogensinde i Sports Illustrated

Hun har virkelig formået at udnytte Instagrams potentiale for modeller til at profilere sig og skabe en glorværdig modelkarriere. I Danmark er hun model hos Le Management og har allerede haft gode jobs rundt i hele verdenen. Privat er hun kæreste med musikeren Remee, hvilket bestemt ikke har svækket hendes popularitet. LÆS OGSÅ: De smukkeste fodboldkærester på Instagram

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Ulrikke Toft Simonsen  

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski er tilbage i ny sexet undertøjskampagne