Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Instagram-profiler, der inspirerer til hudpleje, tøj, sneaks, design og vin

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Garment Project, Montblanc, Bijodan, clic, Juul’s og Made To Fit.

Instagram-profiler, der inspirerer til hudpleje, tøj, sneaks, design og vin

Vi har alle forskellige præferencer for, hvad der gør det ekstra godt for os. For nogle handler det om velvære, for andre handler det om at have et møbel i pænt design.

Her er en række Instagramprofiler, der kan måske kan inspirere til lidt af hvert: økologisk hudpleje, design, sneaks, vin og skræddersyet tøj.

Garment Project: Komfort og tekniske detaljer går hånd i hånd

Montblanc: Den måde, en accessory føles, siger alt om dens kvalitet

Bijodan: Hudpleje til mænd

clic: Design til det minimalistiske hjem

Juul’s: Vintilbud samt sjælden whisky og rom

Made To Fit: Skræddersyet tøj til overkommelige priser

 

Garment Project: Komfort og tekniske detaljer går hånd i hånd

Garment Project stammer fra ønsket om at fremstille casual sneakers i høj kvalitet – fodtøj, der passer til enhver lejlighed. Med erfaring fra Nike havde manden bag Garment Project, Kent Rau Madsen, et ønske om at designe casual sneakers, der både byder på klassisk komfort og tekniske detaljer.

Garment Project arbejder hele tiden på at levere et endnu skarpere produkt. Bedre såler, bedre komfort og flere tekniske detaljer i takt med tidens trends, men samtidig med respekt for Garment Project-stilen.

Montblanc: Den måde, en accessory føles, siger alt om dens kvalitet

Montblanc Copenhagen er Danmarks første Montblanc-boutique.

Her finder man skriveredskaber og accessories i god kvalitet – produkter, der følger én hele livet og som endda kan gå i arv i generationer.

På Montblanc Copenhagens Instagram kan man finde masser af inspiration til hverdagens små, men vigtige, accessories samt et indblik i de mange spændende nyheder og happenings i butikken på Strøget i København.

Bijodan: Hudpleje til mænd

Bijodan forhandler luksushudpleje fra Franske Florame, der tilbyder kvalitetsprodukter, som passer på dig og din hud og giver dig mulighed for at få en bæredygtig og økologisk hudplejerutine.

Florame tilbyder:

Skægpleje
5-i-1-multisæbe
Shaving
Eau de Toilette
Hudpleje til hverdag

Gå på opdagelse i deres udvalg, og måske du finder de produkter, der passer til dig, din hud og din rutine.

Ifølge Florame er deres produkter lavet på forsvarlig vis med naturlige ingredienser fra økologisk landbrug. Desuden er produkterne veganske og emballagen genanvendelig.

clic: Design til det minimalistiske hjem

Ordentlige højtalere er ofte lavet til dine ører – ikke dine øjne. Men hos den danske møbelvirksomhed clic går man ikke på kompromis. Derfor har de udviklet et hi-fi-møbel, der både er funktionelt og elegant.

clics Instagram kan man få inspiration til at indrette et minimalistisk hjem, hvor alt det, man ikke ønsker at se på, er gemt væk bag et tidløst møbeldesign. Musiksystemer, spillekonsoller og alle de kabler, der følger med, er nemlig noget, de færreste nyder at have stående fremme i stuen. Følg deres Instagram her.

Juul’s: Vintilbud samt en sjælden whisky og rom

Når du klikker ind på Juul’s Instagram, bugner det af indhold til vinnørder, cocktailfreaks og alle, der nyder et godt glas rom.

Det er også her, du kan følge med i smagninger i København, butikkens fredagsbarer og de nyeste vintrends. Og vil du være den første, der får fingrene i hypede limited editions, eller vil du gerne snuppe en sjælden flaske, før den er udsolgt, kan du oplagt følge Juul’s Instagram.

Made To Fit: Skræddersyet tøj til overkommelige priser

Made To Fit har startet et nyt koncept, hvor man kan bestille skræddersyede jakkesæt og skjorter direkte på nettet.

Stifteren Christian Lydersen fortæller, at de ønsker at levere skræddersyet tøj til folket, for det behøver ikke være rasende dyrt. Om det er jakkesæt eller skjorter på dine egne mål, så kan det laves til samme pris, som du kan købe det fra bøjlerne i butikken.

Kunderne kan også selv designe alt fra bunden – lige fra farven på knapper og knaphul til størrelsen på revers og mange andre detaljer.