Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Brug Instagram som inspiration til årets julegaveønsker

Foto: Getty Images

Brug Instagram som inspiration til årets julegaveønsker

Stadig i tvivl om, hvad du fortrækker under årets rødgran? Her er et udpluk af Instagram-profiler, der kan give dig inspiration til juleønskerne.

Det ultimative trænings-smartwatch

Hvis du står og mangler uret, der skal måle din daglige aktivitet, er Garmin et godt bud. Deres epix™ smartwatch-serie er til dig, der går op i kvalitet, design og funktionalitet. Et ur fra Garmin er med andre ord et lækkert supplement til en aktiv livsstil.

Du får alt fra dybdegående tracking af træning og sundhed til smart-funktioner, trådløs betaling samt kort- og rutevejledning – og en lang række andre funktioner, der åbner op for et væld af muligheder. Alt samlet i et ur i et holdbart materiale med en skarp touchscreen og op til 16 dages batteritid.

Behagelige og klassiske T-shirts

Med fokus på enkelt design, god pasform og blød merinould i høj kvalitet henvender denne T-shirt fra LOOW sig til den kvalitetsbevidste mand, der samtidig ønsker, at funktionalitet er i orden.

LOOW’s motto er buy less, but better. Derfor har brandet udviklet T-shirts, der holder sig friske i flere dage, som skal vaskes mindre og kan bruges til alt, således at du er dækket ind året rundt til alle slags lejligheder.

Du kan også finde både boxers, sokker og meget mere på loow.com

Minimalistisk design i brasiliansk okseskind

Det danske brand Nordform tilbyder lædervarer fremstillet af brasiliansk full grain okseskind. Du finder bl.a. punge, computer sleeves, skrivebordsunderlag, watch rolls og ikke mindst deres populære bælter.

Nordform lægger stor vægt på kvalitet og gedigent håndværk, og de fremhæver selv deres bælter som et godt bud på en julegave til manden, der har alt.

Klassikere går aldrig af mode

REDGREEN henvender sig til manden, der vægter kvalitet, design og tidløs mode. Hos REDGREEN finder du klassiske designs, der for mange mænds vedkommende er kendetegnende ved det sikre garderobevalg.

Brandet fremhæver blandt andet deres flotte uldstrik, som er produceret i Danmark. Er det overtøj, der skal på ønskelisten, finder du også et bredt udvalg.

Stilrene ure og armbånd

Hukko er et helt nyt dansk brand, der lancerede deres første modeller i sommeren 2022. Deres intention er at designe ure, som ligner mere end de koster. Derudover kan du supplere dit ur med et matchende armbåndssmykke – blot for at sætte et ekstra aftryk enten på hverdagsuniformen eller til mere festlige lejligheder.

Kig forbi deres webshop på 'www.hukko.dk', og se udvalget – eller lad dig inspirere på Hukkos instagram, hvor du også kan holde dig opdateret på deres nyheder.

Fleksibelt herretøj

Det aalborgensiske herretøjsbrand SHAPING NEW TOMORROW har revolutioneret klassisk herretøj og er leveringsdygtige i en komplet herregarderobe.

De er mest kendt for deres behagelige bukser, som både kan strække sig i alle retninger, og som i visse modeller også er vandafvisende. Måske en gave til en, du har kær?

Et andet julegavebud kunne være en af deres bløde skjorter, som både tillader fri bevægelighed, og som ikke behøver at blive strøget.

Se deres univers af komfort og stil på Instagram.

En verden af livsstilsprodukter

Veras Verden gør sig umage med at give dig adgang til alverdens særlige livsstilsprodukter. Find produkterne online, eller oplev deres 400 m2 store livsstilsbutik på Sydsjælland, en lille times kørsel syd for København.

I butikken gør de gjort en dyd ud af god vejledning, og personalet er passionerede for æstetik, kvalitet, godt køkkengrej og design.

Velvalgte ting forbliver længere tid i folks liv. Det er godt for den klode, som vi skal bringe videre til vores børn.