Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Effektiv hudpleje til mænd

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: MDerma, Billig parfume, Beaute pacifique, Florame, Derma Man, lavera, by Men´s Room, Nu Skin & SIGR

Effektiv hudpleje til mænd

Selv om de fleste mænd næppe bruger halve og hele timer på badeværelset, så kommer vi ikke udenom, at det ikke er nok med lidt vand i ansigtet.

Mange er blevet bedre til at passe og pleje deres hud, men alligevel er det de færreste mænd, der har en decideret hudplejerutine, ligesom mange kvinder har. Det er dog en rigtig god idé at pleje huden for at undgå diverse hudproblemer.

Du bør derfor hjælpe din hud lidt på vej med en god hudplejerutine med rens og cremer, der passer til din hudtype.

Her er en række producenter af hudplejeprodukter til mænd på Instagram, som både kan inspirere og informere om bedre hudpleje. 

MDerma - Slut med tørre og sprukne hænder

Billig parfume - En verden af maskuline forførende dufte

Beaute pacifique - Kompromisløs og effektiv hudpleje 

Florame - Bæredygtig og økologisk hudplejerutine til mænd

Derma Man - Dansk no-nonsens hudpleje til mænd: 0% unødig kemi - 100% effektiv pleje

lavera - Hudpleje med naturlige og økologiske ingredienser

by Men´s Room - Behandlende og professionel serie fra mænds egen hudplejeklinik

Nu Skin - Nutricentials-sortiment til alle hudtyper

SIGR - Naturlig hudpleje uden kemi

Slut med tørre og sprukne hænder

Her er håndcremen, enhver mand vil elske.

MDerma MD12 Hand Cream trænger hurtigt ind uden at fedte og klarer jobbet i en fart.

Til trods for et fedtindhold på 40% absorberes cremen utrolig hurtigt. Cremen indeholder kun ingredienser med dokumenteret effekt. Den er udviklet af den danske hudlæge Uffe Koppelhus og dermatologisk testet på atopisk hud. Og så er den anbefalet af både Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified.

Find den og de andre fantastiske fugtgivere til tør hud fra MDerma på mderma.dk.

Forhandles hos matas, på matas.dk, med24 og på goodskin.dk.

En verden af maskuline forførende dufte

Hos BilligParfume.dk finder du et fantastisk udvalg af de bedste parfumer til mænd - fra alle de kendte mærker.

Hvad enten du er til lette, friske og sporty dufte eller mere orientalske og kraftige duftnoter. Elsker du mærker som Prada, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Lacoste, Abercrombie, Dior, Chanel, Gaultier, Burberry, Issey Miyake eller måske en helt anden? Der er over 200 lækre mærker, og du sparer helt op til 65%.

Besøg shoppen og @billigparfumedk og lad dig inspirere af de nye dufte og trends og genoplev de gode gamle klassikere - også dem, der ofte er svære at finde i butikkerne.

BilligParfume.dk er en familiejet dansk e-mærket webshop - og altid med gode lave priser på dine favoritter.

Kompromisløs og effektiv hudpleje

Moisturizing Day Creme giver masser af fugt uden, at du kommer til at skinne eller fedte.

Produktet er også genialt til alle de gange, du har glemt solcremen. Det indeholder nemlig ingredienser, der reparerer solskader nede i huden, så du kommer til at se friskere ud.

Hair & Shower Gel er et lækkert 2i1 produkt med en frisk duft, som kan bruges til både krop og hår. Det er ideelt til dig, der foretrækker, at baderitualet går hurtigt, men som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Produktet renser uden at udtørre og efterlader huden blød. 

Se mere på @beautepacifique_official

Bæredygtig og økologisk hudplejerutine til mænd

Hos Florame er missionen at kunne tilbyde de bedste økologiske, bæredygtige og miljøvenlige muligheder inden for skønhed, velvære og livsforbedrende produkter.

Udover det store udvalg af skønhedsprodukter til kvinder, har Florame naturligvis også lækre skønhedsprodukter til mænd.

Franske Florame tilbyder kvalitetsprodukter, der passer på dig og din hud, og som giver dig mulighed for en bæredygtig og økologisk hudplejerutine.

De tilbyder alt fra aftershave-balm og deodoranter, til shower gel og ansigtscremer, og kan derfor dække diverse behov, du skulle have til din daglige pleje af din hud.

Følg med på @floramedanmark, hvor de deler nyheder, konkurrencer, tilbud og inspiration.

Dansk no-nonsens hudpleje til mænd: 0% unødig kemi - 100% effektiv pleje

Mand, pas på dig! Du gør alt for, at dit ydre står knivskarpt, men hvad med resten af kroppen?

Derma Man er allergivenlig og svanemærket hudpleje til mænd, der ønsker at holde huden sund og velplejet – uden at udsætte kroppen for unødig kemi og potentielt hormonforstyrrende stoffer.

Produkterne er helt fri for parfume og farvestoffer, men fyldt med bl.a. aloe vera, sheabutter, E-vitamin og naturlige olier. 0% unødig kemi - 100% effektiv pleje.

Prøv fx Derma Man Shower Gel, en lækker 3i1-shower gel til hår/krop/ansigt, eller Derma Man Mud Wax, Deo Roll-on, Face Cream og Aftershave Balm.

Find dem her.

Hudpleje med naturlige og økologiske ingredienser

Tyske lavera har mere end 30 års erfaring med udvikling og produktion af hudpleje og naturkosmetik til hele familien.

Sortimentet består af et bredt udvalg af produkter med naturlige og økologiske ingredienser til den daglige pleje af ansigt, krop og hår. Udvalget af plejeprodukter til mænd består af en komplet plejeserie med krop- og ansigtspleje, aftershave og barberskum samt en roll-on deo.

lavera har længe været på Facebook, men er for nyligt kommet på Instagram, hvor brandet deler nyheder, konkurrencer og inspiration til den daglige hudpleje.

laveras produkter forhandles hos Helsam og helsekostbutikker over hele landet.

Behandlende og professionel serie fra mænds egen hudplejeklinik

by Men's Room-serien er cosmeceuticals, altså meget avancerede og behandlende hudplejeprodukter. Nemt for dig at bruge. Svært at lave. Serien arbejder med pH-værdi og cellesignalstoffer, der får din egen hud til at præstere sit bedste.

Førstehåndsindtryk holder: At være dygtig, måske velklædt og velklippet betyder meget, men alle anstrengelser devalueres, når din hud bærer præg af dårlig eller tilfældig pleje. Tørhed, hudorme, knopper, bumser, skægpest, rød, slidt og skallende hud støjer for budskabet.

Med effektive hudplejeprodukter, udviklet af Danmarks hudplejeklinik for mænd siden 1998, Men´s Room, kan din energi bruges et andet sted. Du er i trygge hænder.

Idealisme, videnskab og 23 års specialeerfaring i mænds hud er grundlaget for denne kompromisløse herreserie.

Du har altid adgang til professionel rådgivning af eksperten i herrehud, samt mulighed for at supplere med behandling i samarbejdende hudplejeklinikker landet over.

Nutricentials-sortiment til alle hudtyper

Hvis du ser et hudplejeprodukt, der indeholder noget, der kaldes bioadaptive planteekstrakter og tænker ”det er nok ikke lige mig”, er du sandsynligvis ikke alene. Men når Nu Skin siger, at deres nye Nutricentials-sortiment er beregnet til alle, taler de også om os mænd.

Uanset hvem eller hvor vi er, står vores hud over for mange udfordringer hver dag - og det er på tide, at vi begynder at tage os af den. Nu Skin er overbevist om, at dette sortiment kan hjælpe dig med at gøre dette, uanset hudtype, og har mere information på deres Instagram-konto. Kig forbi!

Naturlig hudpleje uden kemi

SIGR blev grundlagt i 2015 med en ambition om at skabe et dansk hudplejebrand, der kunne hjælpe alle mænd med at pleje deres hud, og som byggede på naturlige ingredienser.

SIGR mener ikke, at huden har brug for en masse kemi for at holde sig plejet, men derimod, at huden vil holde sig bedst plejet ved at tilføre produkter baseret på ingredienser skabt i naturen.

Teamet bag SIGR brænder for at udbrede naturlig og effektiv hudpleje til alle mænd fra stilladsarbejderen til advokaten.