Inspiration til fede Outdooroplevelser
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Outdoor i Centrum, Grejshop, Hanwag, One Open Sky & Solemarket

Inspiration til fede Outdooroplevelser

Bjergbestigning, kajak- og vandreture eller offpiste ski. Store outdooroplevelser kræver det helt rigtige gear for at få det ultimative ud af oplevelsen, når vi leger med elementerne.

Bjergbestigning, kajak- og vandreture eller offpiste ski. Store outdooroplevelser kræver det helt rigtige gear for at få det ultimative ud af oplevelsen, når vi leger med elementerne.

Men hvad skal du vælge, når det både skal være funktionelt og til at holde ud at se på, og hvad med sikkerheden?

Vi har samlet en række butikker, som helt sikkert kan hjælpe med det rigtige grej til din næste outdooroplevelse.

Outdoor i Centrum - Os med udstyret, der får dig til at føle dig hjemme, når du er ude

Grejshop - Vi elsker godt grej, til fornuftige priser

Hanwag - Outdoor footwear

One Open Sky - Danmarks største på vand -og snesport

Solemarket - Kombinationen af outdoor og lifestyle

Her går du aldrig ned på gearet

I Outdoor i Centrum, sættes dine outdoor behov i centrum. I butikken og på webshoppen er OIC klar med de bedste brands indenfor vandring, outdoor livet og lystfiskeri.

Tiden er til at være ude, sommer og vinter, og det kræver gear - hvilket du ALDRIG må gå ned på. OIC arrangerer vandreture, både over en enkelt dag og med overnatning, hvis du ønsker din første outdoortur i sikre hænder.

Fedt grej til professionelle

Grejshop.com er en af Danmarks førende leverandører af fedt grej til professionelle brugere som politibetjente, fængselsbetjente, vagter og soldater.

Tøj og udstyr til outdoor og fritidsaktiviteter som hardball, paintball, spejder, vandreture, kanoture og camping med flere.

100 års ekspertise til bjergbestigere, vandrere og hikere

Eventyr og håndværk går hånd i hånd hos den tyske fodtøjsbrand, Hanwag.

Igennem de seneste 100 år har Hanwag designet og udviklet outdoor-fodtøj til bjergbestigere, vandrere og hiker.

Det er kærligheden til naturen, outdoor og det gode håndværk, der driver Hanwag. Det er således også udsigten fra bjergtoppen eller oplevelsen langs stien sammen med gode kammerater, man finder på Hanwags profil.

Alt i udstyr til vand og sne

One Open Sky leverer alt udstyr til vand- og snesport. Med flagship-butikkerne i Herning og København samt onlinebutikken oneopensky.dk er de Danmarks største forhandler inden for deres felt.

Udvalget dækker alt inden for skiudstyr, snowboarding, beklædning, SUP, kitesurfing, windsurfing, kajak og tilbehør. Forretningen har eksisteret siden 1982, og personalet er selv aktive udøvere, der derfor kan garantere dig en ærlig og kompetent vejledning.

One Open Sky har et ambitiøst mål om altid at levere den bedste kundeservice, der guider kunderne til de ultimative oplevelser i det bedste udstyr til markedets bedste priser - uanset niveau og budget.

Kompromisløs funktion og design

Flot og nøje udvalg af fodtøj, beklædning og tilbehør indenfor outdoor og mode til mænd og kvinder.

Bag Solemarket står de to søstre Marie og Sarah, der udvælger og sammensætter et unikt udvalg af produkter indenfor beklædning, fodtøj og tilbehør til dig, der drømmer om mere ro og tid i naturen - dog helt uden at gå på kompromis med funktion eller design.

Gå på opdagelse i et univers, der tager dig "from trail to the city".

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier