larsen_eriksen.jpg

Nyt ikonisk design fra LARSEN & ERIKSEN

Danske LARSEN & ERIKSEN er endnu en gang på banen med deres minimalistiske designvisioner. Seneste skud på stammen er det såkaldte 24-timers-ur ved navn ’Holistik’.

Ifølge Jeppe og Magnus, designduoen bag LARSEN & ERIKSEN, handler slow living ikke om et bestemt tempo, men derimod om et særligt mindset.

Med kun én viser, der bruger 24 timer på at bevæge sig en omgang rundt på urskiven, ændrer Holistik opfattelsen af tid. Designet strukturerer døgnet i et simpelt overblik, hvorved tid gøres til en omtrentlig fornemmelse frem for en presserende stressfaktor.

Holistik indeholder et schweizisk urværk, er 100 procent CO2-neutralt produceret og kan fås her til 1.750 kr.

FEngel_sunwill.jpg

SUNWILL: Herretøj med fokus på pasformen

SUNWILL har siden begyndelsen i 1963 stilet efter at fremstille tøj med fokus på komfort og stil, da de mener, at dét at være velklædt, føle sig godt tilpas og se godt ud er nøglen til succes.

Årtiers erfaring og viden inden for design af komfortabelt tøj kombineret med deres passion for materialeinnovation har resulteret i adskillige patenterede designs og kollektioner.

SUNWILLs ’Extreme Flexibility’-kollektion er lavet til et behov for alsidighed, komfort, holdbarhed, stil og den gode pasform.

garmin_epix_family.jpg

Smartwatch til træningen

Mangler du et ur, der kan måle al din aktivitet, er det svært at komme udenom Garmin. Deres smartwatch-serie epix™ er til dig, der går op i kvalitet, design og funktionalitet.

Du får alt fra dybdegående tracking af træning og sundhed til smartfunktioner, trådløs betaling samt kort og rutevejledning – og meget mere. Alt sammen samlet i et træningsvenligt ur lavet i holdbare materialer, med en touchscreen og op til 16 dages batteritid. Uret er et oplagt supplement til den aktive livsstil.

Wilddestillerynavyrocks-2.jpg

Navy Strength’-gin fra Bornholm

Hos Wild Distillery Bornholm producerer de økologisk gin og vodka i nordisk stil. Deres ENE Navy Strength-gin har en alkoholprocent på 57 procent, hvilket giver en mere intens ginoplevelse og den passer godt til en Dry Martini eller som en klassisk Gin Tonic med en skive lime og en tør tonic.

ENE Navy Strength skulle efter sigende have sin oprindelse i den engelske marine i den tid, hvor man brugte krudt og kugler. Gin havde en stor betydning for flåden dengang, og historien fortæller, at nogle af officererne var mistænkelige i forhold til kvaliteten af ginnen. Derfor testede de kvaliteten ved at prøve, om den kunne antænde krudt. Kunne den det, havde den en alkoholprocent på over 57 procent og var godkendt.

hukko.jpg

Hukko: Kirurgisk stål, ridsefrit safirglas og schweizisk urværk

Hukko kom på benene i sommeren 2022 med det formål at levere ure og armbånd af kvalitet til den stilbevidste herre.

Kirurgisk stål, ridsefrit safirglas og schweizisk urværk er blot nogle af de begreber, der arbejdes med i Hukkos sortiment. Og så forsøger de at ramme et prisniveau, der passer til alle.

Se mere på www.hukko.dk

valentin_euroman1.jpg

S.T. VALENTIN: Fodtøj der går hele vejen

S.T. VALENTIN blev grundlagt i 2008 på vision, kreativ skabertrang og rendyrket passion.

Deres univers er bygget op omkring deres kollektion af sko: Redesignede klassikere til enhver garderobe. Fra klassisk gentleman til edgy rock ’n’roller.

S.T. VALENTINs mål er at skabe produkter, du ikke har lyst til at tage af igen, når du først har fået dem på. Ved at tilføre et nutidigt tankesæt og moderne materialer til tidløse klassikere, vil de skabe fodtøj, der går hele vejen.

sofkat.jpg

COMFYBALLS: Boxershorts med den bedste pasform

COMFYBALLS laver boxershort, der fokuserer på pasform, materialekvalitet og funktion.

Den registrerede Packagefront® er en pasform, der skiller udstyret fra lårene. En pasform, der bruges i alle kollektioner fra bomuld, Coolmax Performance og helt til den nye Comfycel-kvalitet.

Selvom mange trækker på smilebåndet af deres brandnavn, er Comfyballs seriøse og tager stort hensyn til materialevalg og produktion samt miljømæssige tiltag.

Se vores tilbud til Euromans læsere.