Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ny bilforsikring gør op med uretfærdige forsikringspræmier

Ny bilforsikring gør op med uretfærdige forsikringspræmier

Slut med høje forsikringspræmier, der udelukkende beregnes ud fra alder og bopæl. Undo:Kør baserer din bilforsikringspris ud fra dine køre-skills.

Uanset om du er gammel i gårde eller spritny bilejer er dette med garanti en bilforsikring, der vil tiltale dig. Med Undo:Kør er det slut med høje forsikringspræmier, der udelukkende beregnes ud fra alder, bopæl, samlerabatter og hvor mange år, du har kørt bil. Denne bilforsikring er den første i Danmark, som giver dig en forsikringspris baseret på, hvordan du rent faktisk kører. Så er du fx under 35 år behøver du ikke nødvendigvis betale en større forsikringspræmie udelukkende på grund af din alder.

Forsikringspræmie målt på dine køreevner

Founderne bag Undo mener, at det er på tide med et nyt bilforsikringsprodukt, der gør op med, at mange må betale ekstra pga. et mindretal, der kører dårligt, ikke overholder fartgrænser og som konsekvens deraf har flere skader. Derfor har de med Undo:kør skabt en personaliseret og retfærdig bilforsikring. Det betyder, at en 28-årig bilist eksempelvis kan spare helt op til 30-45 procent - selvfølgelig med det forbehold, at vedkommende kører ordentligt.

Nemt at gå til

Bilforsikringen fra Undo er nem at gå til: Du downloader appen Undo:Kør og skal derefter igennem 1-3 ugers prøvekørsel. Via sensordata fra din telefon vil din kørselsadfærd blive målt på fem parametre: hastighed, sving, opbremsninger, fokuseret kørsel og acceleration. Desto bedre din kørsel er, desto højere score får du og dermed en bedre pris. Maksimale score er 100.

I løbet af dit test drive vil du få tips og forslag til, hvordan du kan køre endnu bedre – dette både for din egen, andres og din pengepungs skyld.

Én gang årligt tages en ny test drive og derved opdateres prisen på din bilforsikring. En fordel for langt de fleste, hvis man selvfølgelig som ventet bliver en bedre bilist med årene.

Sådan kommer du i gang

  1. Download Undo:Kør app’en
  2. Udfyld information om dig selv og din bil
  3. Start dit test drive, og kør, som du plejer i 1-3 uger
  4. Baseret på din kørsel får du en score og en pris på din bilforsikring
  5. Fair pris – samme gode dækning

Vælg selv dine dækninger

Undo har også skrottet den såkaldte pakkeløsning. På den måde betaler du kun for de dækninger, du mener, du har brug for. Med andre ord sammensætter du altså din bilforsikring efter din personlige behov. Således kan du frit vælge om du fx vil have ansvarsforsikring, kasko eller delkasko.

Se oversigten over de forskellige dækninger her.

UNDO:Kør er en bilforsikring for alle, der skræddersys efter den enkeltes behov. Hvis det lyder som noget for dig, så klik dig ind på undo.app, og bliv meget klogere.  

Undo samarbejder med Tryg om at bygge fremtidens forsikring, så når du er forsikret hos Undo har du altid Trygs hjælp i ryggen.