De bedste sneakers i 2018 indtil nu

Vi guider dig gennem de bedste modeller fra sneaker-året 2018.

Common Projects Achilles ‘Blue and Purple’

Amerikansk-italienske Common Projects sparker døren ind til foråret med en frisk relancering af deres ikoniske Achilles-model. De mørkeblå og hvide udgaver er for længst udødeliggjorte – nu kan du hæve ambitionsniveauet med en turkis eller lilla model.

2.823 kroner hos END.

Axel Arigato Tech Runner

Axel Arigato, der sædvanligvis gør sig i mere klassiske silhuetter, udvider repertoiret med en tidstypisk futuristisk model i seks farvekombinationer.

2.160 kroner hos Axel Arigato.

Nike Air Max 98 Gundam

Talløse relanceringer af 90’ernes Air Max-modeller sikrede Nike et stort 2017. Seneste skud på stammen Gundam-modellen fra 1998, der ligesom 97-modellen kommer i et hav af farve-kombinationer. Hos Nike selv er skoen blevet revet væk, men kan stadig fås i enkelte størrelser hos andre forhandlere.

1.500 kroner hos STOY.

Eytys Black Jet Combo

Svenske Eytys har adopteret trenden med store såler med modellen Black Jet Combo, der er inspireret af 70’ernes joggingsko. Kan fås i sort og hvid.

1.415 kroner hos Eytys.

Adidas Campus 'Stitch and Turn'

Adidas vil også lege med, når det kommer til relanceringer af klassiske modeller. I ‘Stich and Turn’-pakken genoplives de tidsløse Campus- og Gazelle-modeller i afdæmpet ruskind.

799 kroner hos adidas.

Nike Air Max 270

Også 270-udgaven af Nike Air Max spås et begivenhedsrigt 2018. Denne sporty udgave er monteret med en hælenhed, der siger spar to, og som er den hidtil største i den uendelige række af Air Max-modeller. Med 270-modellen er man sikret komfort for alle pengene.

1.250 kroner hos Nike.

Stone Island Textured Nylon Sneaker

Efter omfavnelser fra blandt andre Drake og Pep Guardiola kan Stone Island efterhånden anerkendes som mere end et britisk hooligan-brand. Mærket, der ellers er mest kendt for sit kvalitetsovertøj, lancerede i februar denne tennis-inspirerede nylonsneaker, som hurtigt blev udsolgt, men forventes tilgængelig igen senere på året.

2.044 kroner hos Stone Island.

Asics Gel-Burz 1 Kiko Kostadinov 'Limeade'

De ligner måske noget fra din fars løbeskab, men ’far-sneakeren’ forventes at fortsætte sejrstogtet fra 2017. Denne hidsige model fra Asics kan sætte ild til de fleste outifts. Det er dog ikke din sædvanlige løbeskospusher, du skal henvende dig til for at få fat i skoen. Den er i skrivende stund udsolgt hos alle forhandlere, men kan købes i videresalg for et sted mellem 400 og 500 dollars.

Adidas x Na-Kel Smith Matchcourt RX3

Adidas’ skateboardingbrand har allieret sig med den unge amerikanske skater, Na-Kel Smith, hvilket har kastet en vinterkollektion af sig. Na-Kel Smiths bud på en fortolkning af Matchcourt-silhuetten er et friskt og stilsikkert valg, når foråret gør sin entré.

453 kroner hos adidas.

New Balance 574

Den kreative klasses kæledægger fra New Balance kunne dårligt sætte en fod forkert i 2017. Den tidløse 574-model har fået et par silhuet-justeringer, så blandt andet tåspidsen bøjer mindre opad end hidtil. Denne bordeaux farvekombination går man ikke galt i byen med i 2018 – og det endda til en yderst overkommelig pris.

484 kroner hos New Balance.

LÆS MERE: Frisørerne guider: Sådan skal dit hår se ud i foråret

LÆS MERE: Vetements udgiver luksus-tennissko, der ligner Stan Smith

LÆS MERE: Et af Nikes mest højtråbende designs er tilbage i vild ny version