Stilet fodtøj til dit efterår
Denne artikel er sponsoreret af: ECCO, Kenza, Lloyd, Scarpa & Shoe-D-Vision.

Stilet fodtøj til dit efterår

Træd stilsikkert ind i den nye sæson. Vi guider til fem skobrands, der har både kvalitet og design i orden – ligegyldigt om du er til hurtige sneakers, tekniske vandrestøvler eller klassiske herresko.

Sommeren er definitivt forbi, og det betyder et udskift i både garderoben og på skohylden. For nogle er det lig med klassiske, kortskaftede støvler, mens andre fortsætter sneakers-stilen på bedste vis – blot i en mere slidstærk variant.

Uanset hvilke sko du foretrækker at have på fødderne dette efterår, kommer du langt ved at gå efter stilsikkert design, der passer til det meste i dit skab. Her er fem bud på, hvor du skal gå på udkig.

Elegant design eller cool sneakers?Ecco.jpg

Med AW20-kollektionen har ECCO opgraderet en række ikoniske modeller. Væk er de kedelige designs og det fodformede look. Brandet har stadig markante komfortteknologier men i klart smartere og moderne versioner.

ECCO er banebrydende inden for mange avancerede teknologier og er langt fremme ift. stor komfort i både klassiske herresko, hybrid-sko og sneakers.

Brandets sko er så stødabsorberende, at selv formelt fodtøj føles behagelig. Mænd behøver derfor her ikke længere gå på kompromis med alt det, der ellers har været normen for det formelle look: Komfort, vægt og at gå skoen til.

Også inden for læder er ECCO med på beatet. Med deres Dri-Tan-teknologi har de revolutioneret garveri-industrien og gjort produktionen mere bæredygtig.

Håndplukket italiensk designKenza.jpg

Kun det allerbedste er godt nok, når David, der er ejer af butikken Kenza Sko i Aalborg, udvælger unikke italienske herresko under sine besøg på de små fabrikker i Norditalien.

Her kan han både se og føle på skoene og dermed sikre, at hver og én er af den ypperste kvalitet, som han ved, hans kunder i butikken forventer.

Skoene i Kenza kendetegnes af en modig stil, ligesom eksklusiviteten understreges af, at man også finder sko specifikt designet til Kenza.

Kig forbi, hvis du er et smut i Aalborg eller shop på Kenza.dk.

Skarpe detaljer og lækre materialerlloyd-billede.jpg

Hjertestykket i den nye AW20 fra LLOYD er kræsen for detaljerne – og det ses tydeligt i de mange stabile, trendy og elegante designs, kollektionen har at byde på. Her kan du gå på opdagelse i alt fra coole SmartSneakers og lette cupsoles til lækre LLOYD-kvaliteter i ædelt læder.

Hos LLOYD finder du både sko, der er perfekte til en dag på kontoret såvel som til en aften ude. Som altid garanterer brandet desuden god holdbarhed og skarpe detaljer, der er sammensat med fagkundskab fra en skospecialist.

Ifølge LLOYD er hvide sneaks kommet for set blive. Tæller man efter, har brandet derfor også hele 33 hvide forskellige sporty-classy typer at vælge imellem. Også til AW20!

Til den kvalitetsbevidste mandScarpa.jpg

Scarpa designer og producerer håndlavede sko af højeste kvalitet – og med øje for komfort. Skoene fremstilles i vegetabilsk farvet og garvet skind for at undgå unødige kemikalier og samtidig sikre et kompromisløst håndværk.

Brandets herrekollektion er skabt til at dække den moderne mands daglige behov, ligegyldigt hvad dagen byder på. De klassiske snøresko er ideelle til jobbet - stylet med fx jakkesæt, chinos eller jeans – mens den kortskaftede støvle er det perfekte supplement til dit outfit i vinterperioden.

Er du til et mere casual look, kan Scarpas sneakers-modeller i skind fuldende både et outfit med jeans og t-shirt, men også komplementere jakkesættet.

Se hele Scarpa´ herrekollektion på www.scarpa.dk

Indbegrebet af god stilShoeDVision.jpg

Skobrandet Odiin er indbegrebet af kvalitet og stil og særligt kendt for at ramme tidens trends. Brandet har fokus på at skabe klassisk, moderne design i høj kvalitet med mange eksklusive detaljer.

Samtlige Odiin-sko er præget af en super forarbejdning, der naturligvis også sikrer god pasform og behagelig komfort. Den nye kollektion byder på et stort udvalg af skindsko- og støvler, som alle passer perfekt til den nye sæson, vi går i møde.

Kig forbi din lokale Skoringen, eller besøg Skoringen.dk, og se efterårets nyheder inden for herresko.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko, Herresko og Herremode