Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Inspiration til efterårsgarderoben

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Apair, Coaststore, Garment Project, REDGREEN & Stenström.

Inspiration til efterårsgarderoben

Trænger du til at opfriske garderoben til den køligere sæson?

Vi er netop trådt ind i en ny sæson, og det betyder en opdatering af garderoben. I listen nedenfor kan du lade dig inspirere af en bred palette af interessante modebrands.

APAIRapair_euroman.jpg

Hos Apair finder du stilrent og komfortabelt design til ham, der ved, hvad han vil have.

Apair forhandler eksklusive brands fra ind- og udland med fokus på kvalitet, og i det spændende sortiment finder du blandt andet lækre sko og sneakers fra Apair, Paul Smith, Cordwainer, Ghoud, Autry m.fl.

Derudover tilbyder de kvalitetsskjorter og bukser fra Blue De Gênes, fede trøjer fra Han Kjøbenhavn, bløde t-shirts fra James Perse og lækre bluser fra Allude.

Med over 30 års erfaring i mode står Apair altid klar til at guide dig.

Coaststore.dkcoast_billede_til_annonce.jpg

coaststore.dk er shoppingdestinationen for den modebevidste mand, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design.

webshoppen finder du et imponerende udvalg af eksklusive styles fra kendte brands som Mos Mosh Gallery, NN07, Paul Smith, Les Deux, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Hugo Boss, Parajumpers, Eton, Tiger of Sweden og mange flere. Få blandt andet fingrene i alt fra T-shirts, sweatshirts, skjorter, bukser, overtøj, jakkesæt, sko, støvler samt undertøj og accessories – alt sammen nøje udvalgt efter sæsonernes største tendenser.

Udover webshoppen coaststore.dk har Coast også fysiske butikker langs den jyske vestkyst i henholdsvis Blåvand, Henne, Skjern og Søndervig, hvor du vil blive mødt af et veluddannet personale, der altid er klar med en kyndig rådgivning.

Garment Projectgarmentproject_bil.jpg

Hos Garment Project finder du en kombination af det skandinaviske stilrene design og funktionalitet. Brandet blev stiftet i 2013 med fokus på at producere stilrene, tekniske og komfortable sneakers. Siden da har de udvidet sortimentet, og ud over sneakers tilbyder brandet nu også sandaler, boots og loafers til både mænd og kvinder. Fælles for alle skoene er, at de er håndlavet og produceret i Portugal.

Ud over sko har brandet med tiden også tilført tøj, tasker og accessories i deres designsortiment.

I Garment Project’s Autumn/Winter-kollektion er der kræset for detaljen og kvaliteten.

Tjek hele kollektionen ud på garmentproject.com

REDGREENRedGreen_0470-redigeret.jpg

REDGREEN blev grundlagt i 1983 og har siden hentet inspiration fra det nautiske og maritime univers. Brandet henvender sig til manden med med en casual smag, der sværger til god kvalitet.

Alle styles er således udviklet til ham, der gerne vil føle sig velklædt med en komfort og æstetik i fokus.

REDGREEN er særligt kendt for sine klassiske styles som Oxford-skjorten, der kendetegnes ved button down-krave og sin kraftige vævning samt Fisherman-strikken, der skaber et stilrent og klassisk look.

Stenströmsstenstroms2021230098.jpg

Den familieejede virksomhed, Stenströms, fra1899 har en lang og hæderkronet historie. Dengang lagde brandet ud med udelukkende at producere skjorter.

I dag, mere end 100 år senere, er der dog føjet mange flere styles til deres designsortiment, men fokus er stadig det samme: Kvalitet og design i top, som kan bruges i alle hverdagens tænkelige scenarier.

Det være sig alt fra en tur i naturen til afslapning foran pejsen med en god bog til jobbet på kontoret.

De lækre dæmpede farver i Stenströms styles vil med stor sandsynlighed passe ind i din efterårsgarderobe, så gå på opdagelse på brandets website her.