Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

MessyWeekend løfter sløret for deres Black Friday-tilbud

MessyWeekend løfter sløret for deres Black Friday-tilbud

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og det kan være en anledning til at komme i gang med julegaveindkøbene. Her løfter MessyWeekend sløret for deres Black Friday-tilbud.

I hele Black Week, som officielt starter mandag den 21. november og varer til og med Cyber Monday den 28. november, kan du få to for prisen af én på alle produkter hos MessyWeekend.

Og hvis du ikke ønsker at fordoble dit køb, tilbyder de 22% rabat på alle enkeltvarer. For at indløse tilbuddet skal du blot bruge de respektive koder BF2FOR1 og BF22 ved kassen.

Desuden er der hver dag i Black Week en ny gratis gave ved alle køb over 699 kr.

Har du brug for inspiration? Her er giver MessyWeekend nogle kombinationsforslag:

Bestseller-kombi:NEW DEPP CHAMPAGNE.jpgBILLE CRYSTAL GREEN.jpgNEW DEPP Champagne + BILLE Crystal Green

MessyWeekends bestseller-solbriller NEW DEPP Champagne og BILLE Crystal Green er elsket af mange, så uanset om det er til dig selv, en gave til et familiemedlem eller en ven, vil denne kombination helt sikkert blive et hit.

Bliv klar til nytårsaften:

BURT_BLACK-ORANGE_DEAN_AMBER610.jpgBURT Black Orange + DEAN Amber Green

Sæt gang i det nye år med et par statement-solbriller. BURT Black Orange og DEAN Amber vil med garanti give dit nytårsoutfit et farveløft.

Netflix og chill:

EUROMAN_BLACK FRIDAY_HOODIE_BLUE LIGHT.jpgHOODIE Black + RYAN Cloudy Grey

Mørke og kolde dage er på vej. Læg dig i lag med en lækker hættetrøje, tag et par Blue Light-briller på, og sæt dig til rette med en binge-session af din yndlingsserie.

MW*JP-hættetrøjen er superblød, og RYAN holder dine øjne veludhvilede ved at blokere for overdrevent blåt lys fra skærmen (især for multitaskere, der ikke kan undgå at scrolle på mobilen, imens man ser fjernsyn).

Kombi for ski-elskere:

SNACLEPH_Photochromic_Achton-XEp-lens_Perspective614.jpgACHTON XE2 Black Silver + XEp LENS

ACHTON XE2-brillerne - den prisvenlige brille, der kommer med en high-contrast sølvfarvet spejllinse og en overskydende linse til fladt lys – kan kombineres med den fotokromiske ACHTON XEp-linse. Hele bundtet har en værdi på 1.700 DKK, men du betaler kun 1.000 DKK.

Retro møder moderne:

FLBlXE_Flip_Black_XEp_Male_Front614.jpgFLIP Black XEp + CLEAR Army XEp

Kombinér retro-looket fra FLIP-brillerne med den moderne stil fra CLEAR i dette tilbud - begge to nye tilføjelser til skibrillekollektionen.