Fitnessguru: "Vi har udviklet opskriften på fremtidens proteinpulver"

Fitnessguru: "Vi har udviklet opskriften på fremtidens proteinpulver"

Med en vision om at revolutionere markedet for kosttilskud har Fitnessguru® gjort et gennembrud med deres opskrift på “fremtidens proteinpulver”. Og… det er vildere, end du tror.

Vi danskere bliver mere og mere interesseret i vores helbred, og hvordan vi forbedrer det. Vi vil gerne være stærke, sunde og smukke - og gerne alt på samme tid. I jagten på en større biceps eller en slankere talje, vender mange af os øjnene mod kosttilskud, hvor især proteinpulver er blevet et fast inventar hos mange danskere over de seneste år. Men med en branche som vokser knap 10% årligt, er markedet proppet med tusindvis af forskellige mærker og produkter, der alle lover det samme. Så hvordan ved du, at du vælger det rigtige proteinpulver, der passer til dig og din krop?

Indtil nu, har vi alle købt den helt samme type proteinpulver. Men kan det virkelig passe, at Simon på 20, der vil have større arme, skal bruge de samme kosttilskud som Lotte på 56, der gerne vil smide et par kilo? Nej, det kan det ikke. Men der har ikke været en løsning på problemet - før nu.

Efter flere års udvikling og optimering har Fitnessguru netop lanceret sit nye produkt: Personligt proteinpulver som er skræddersyet til din krop og dine mål.

euroman2_614.jpg

“Vores produktion kunne ikke følge med”

Fitnessguru har opbygget sit brand omkring innovative kosttilskud og er især over de seneste år blevet et velkendt brand på den danske scene. De er velkendte for at udvikle produkter, der er potente, unikke og har videnskabeligt belæg for deres effekt.

Men hvordan kom I frem til idéen om at lave personligt proteinpulver?

“Vi er alle forskellige og har alle forskellige fitness-mål. Vi var trætte af kun at kunne tilbyde vores kunder proteinpulver, som opfyldte deres behov “så godt som muligt”, og begyndte at fundere over, hvordan vi kan levere præcis, hvad den enkelte kunde har brug for. Vi er nu kommet til et punkt, hvor vi kan levere et produkt, som er skræddersyet til kundens krop og mål, uanset hvad det måtte være, hvilke præferencer kunden måtte have, eller hvornår kunden tænker at bruge det. Alt er tænkt ind i det.”

Fitnessguru har netop lanceret deres nye produkt til sine danske kunder, og interessen er allerede til at mærke:

“Vi er overrasket over, hvor stor efterspørgsel der faktisk er efter et produkt som dette. Lanceringen gik så meget over forventning, at vi var nødt til at lukke for nye kunder i et par dage - vores produktion kunne simpelthen ikke følge med. Det er heldigvis løst nu.”

euroman3_614.jpg

En algoritme udviklet af eksperter

Nogle fyre vil gerne bulke til deres skjorte sprækker. Så er der dem, der gerne vil trimme ned og smide lidt fedt på en effektiv, sund måde, så de kan tage trøjen af og have det godt med deres udseende.
Andre vil gerne være markeret uden at ligne en bodybuilder. Ligeså vel, vil nogle kvinder gerne opbygge et sæt faste baller. Eller smide et par af de ekstra kilo. Og en stor del af dem ønsker at opnå sine mål uden at gå på kompromis med sin veganske, laktosefri eller ketogene livsstil.

Og Fitnessguru lover at kunne opfylde alle dine krav. Det eneste det kræver af dig, er at du svarer på 13 hurtige spørgsmål omkring dig, dine behov og rutiner, og de beregner derefter den præcise fordeling af de ingredienser, du behøver for at nå dine mål uden at gå på kompromis med en sund livsstil. Hvis du vælger at gennemføre købet, vil du få skræddersyet proteinpulver leveret direkte til din dør. Smart.

“Vi har udviklet algoritmen sammen med eksperter indenfor området. Vi har inddraget alt fra læger til keto-eksperter til kostvejledere for at sikre det bedst mulige slutprodukt. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, men vi er ikke færdige endnu. Vi bliver ved med at forbedre algoritmen måned efter måned”, siger Emil Eriksen, direktør i Fitnessguru.

Fitnessguru har transparens højt på dagsordenen og fortæller dig præcis, hvilke ingredienser dit blend indeholder, i hvilken mængde og hvorfor. Hvis du ikke er tilfreds med det første resultat, de præsenterer, vil de arbejde sammen med dig for at finde en blanding, der opfylder dine krav og ønsker endnu bedre. Skønt at se i en branche, hvor det ofte er svært at få at vide præcis, hvad et produkt rent faktisk indeholder.

Tekst-2.jpg

Det første skræddersyet proteinpulver

Fitnessguru udvikler og sælger højkvalitets kosttilskud via direct-to-consumer, hvilket betyder, at de sælger direkte til kunden - uden en masse mellemled. Den forretningsmodel gør, at de har mulighed for at udvikle banebrydende produkter af høj kvalitet og samtidig tilbyde ekstremt god service og lave priser.

Ligesom i Sverige, er der i Danmark stor konkurrence blandt forhandlere på markedet for kosttilskud. Men ifølge Emil Eriksen er det ikke noget, som gør dem urolige:

“Vi har nu et unikt produkt, som du ikke kan få andre steder. Vores ingredienser er blandt de bedste på markedet, og alt er produceret i Europa under de bedste forhold. Vi ved, at vi har skabt noget unikt, og at vores produkt lever op til det, vi lover”.

“Generelt oplever vi, at når en kunde først har prøvet vores kosttilskud, går de ikke tilbage til deres tidligere produkter igen,” afslutter han.

Om Fitnessguru®

Fitnessguru.com er en svensk virksomhed, som udvikler og sælger høj-kvalitets kosttilskud og lifestyle-produkter til generel sundhed, træning og meget mere. Virksomheden har hovedkontor i Malmø og har i mere end 10 år solgt premium kosttilskud til mere end 27 lande.