Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Golf: Find din næste udfordring her

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Silkeborg Ry Golfklub, Møn Golf Resort, Frederikshavn Golfklub & Asserbo Golf Club.

Golf: Find din næste udfordring her

Er du ligesom mange andre bidt af en gal golfbold og nyder de mange timer på fairwayen, er du sikkert nysgerrig efter, om du har overset nogle af de grønne perler, der er i Danmark. For når vejret egner sig til udendørs sport, er det bare om at komme ud på greenen.

Her kan du læse om fire golfbaner, der alle leverer professionelle baner, smuk natur og masser af udfordringer for både nye og øvede golfspillere. Pak tasken, hiv fat i vennerne og tag af sted på golfeventyr.

silkeborgRygolf.jpg

Silkeborg Ry Golfklub: Et af Nordens største anlæg 

Silkeborg Ry Golfklub er med sine 54 huller ét af Nordens største golfanlæg. I smukke omgivelser er klubben derfor altid et sikkert valg for golf- og naturentusiaster på alle niveauer.

Europatourbanen i Silkeborg er en helt unik bane, der nænsomt er skåret ud i kuperet fyrreskov, og inviterer til golf- og naturoplevelser i verdensklasse med 27 afvekslende huller.

I Ry kan man finde en moderne parkbane i høj kvalitet, der bl.a. har lagt græs til Challengetouren. Her findes også en 'Pay & Play'-bane med adgang for alle.

Afslut runden med en bid mad i Cafe Greenhouse, der findes i både Ry og Silkeborg.

MoeN.jpg

Møn Golf Resort: Danmarks nyeste Golf Resort

Den finaleværdige golfbane på Møn Golf Resort er placeret i naturskønne omgivelser og snor sig om Stege Nor.

Træningsfaciliteterne omfatter en 9-hullers par-3-bane, overdækket driving range, 18-hullers puttinggreen, indspilsgreen og øvebunker samt mulighed for Pay & Play, 12-hullers Adventure minigolf og 12-hullers Krolf. Der kan tilkøbes skræddersyede golfpakker, hvor alle dine golfbehov tilgodeses.

På resortets hotel, Hotel Præstekilde, kan du nyde en middag i både restaurant og caféen, der begge har udsigt over golfbane og Noret.

frederikshavngolf.jpg

Frederikshavn Golfklub: Prøv banen til Challenge Tour 2022

Frederikshavn Golfklub er i 2022 vært for Challenge Touren: Made in Frederikshavn Challenge, hvor der fra den 10.-14. august er fri entré for publikum, når de bedste af de bedste spiller på den udfordrende Nordjyske parkbane.

Resten af året er banen åben for medlemmer og de greenfeespillere, som lægger vejen forbi.

Terrænet er fladt og derfor let at gå. Med ganske kort afstand til Kattegats blå bølger kan vind være en betydelig faktor, der skal tages højde for, ligesom man skal være opmærksom på de mange søer og vandløb.

I klubhuset finder du en velrenommeret Bistro og Proshop.

Asserbo.jpg

Asserbo Golf Club: En af Danmarks ældste golfklubber

Asserbo Golf Club er en af Danmarks ældste golfklubber, der med stolte traditioner og en flot bane overrasker og udfordrer. Banen ligger smukt og fredfyldt i det kuperede landskab omkring Arrenakke Bakke.

Med parkeringsplads, driving range og putting green placeret lige ved siden af klubhuset er der ikke langt fra bilen, til du er ude på banen med to fantastiske 9-hullers sløjfer, der begge starter og slutter tæt ved klubhus og restaurant.

Klubben har også en 6-hullers 'Pay & Play'-par-3-bane, hvor du ikke behøver at have erfaring for at opleve, hvor sjovt det er at spille golf.