search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Gastro
Her er Østerbros mest gastronomiske gade
Læs dig igennem den, bid for bid.
Gastro
Sommerens fisk beder om at blive skindstegt
Med skindet på panden: Den perfekte kombination af saftig og sprød. Sommerens fisk beder om at blive skindstegt.
Gastro
Cevichen har afløst sushien som den hippeste måde at spise kold fisk på
Frygt ikke cevichen - hop med på den peruvianske fiskebølge med opskriften her.
Sport
Team Tinkoff-Saxos danske kok: Rytterne er lykkelige når jeg laver sushi
Hannah Grant bombarderer rytterne med kalorier.
Gastro
Fisk er ikke bare fisk
... for fisk skal også være bæredygtige, som alle andre råvarer, vi kaster os over i køkkenet. Kokken Mie Bostlund brænder for bæredygtig fisk og viser os her, hvordan hun har handlet de flotteste torsk, pighva…
Gastro
Sådan vælger du en frisk fisk
Fem simple skridt sikrer,at du fåren frisk fisk med hjem.Og så får du også lige et parord om opbevaring og tilberedning af fisk med på vejen.
Gastro
6 unikke og velsmagende fiskeretter
Rasmus Leck Fischer har været ude med snøren og har fanget fisk, også dem, der ellers ikke normalt lander så tit på middagsbordet. Og en enkelt torsk trak han såmænd da også i land...
Kultur
Steg-koder: Sådan skærer du kød og fisk
Gastro
Sådan fileterer du en fisk
Mange er nervøse for at skulle tilberede fisk og holder sig i værste fald helt væk eller nøjes i bedste fald med fileter fra frysedisken. Der behøver dog ikke være så mange ben i det. Gastros huskok, Peter Andr…
Gastro
Klipfisk med stuvet grønkål og halvrå ræddiker