gastro Der er pastaretter allevegne, men har du styr på, hvordan du selv gør? Pastakongen David Fisher har givet os et par nemme tips
livsstil Hvide liggestole, saltvandspool, Middelhavet og spaghetti vongole: Nanna Hjortenberg vender altid tilbage til et særligt italiensk hotel på den toscanske kyst
gastro På Andreas Baghs nye restaurant kan du få pastaretter for under 100 kroner: ”Der kommer til at være mere schwung på”
gastro Si, grazie! I ny kogebog overbeviser kendt tv-vært dig hurtigt om, at det italienske køkken er verdens bedste
mode Pludselig havde en lille, italiensk klub en af verdens mest populære fodboldtrøjer. Vi har talt med manden, der fik det til at ske
kultur Rasmus Theodor kom for sent til petanque-hypen, men han ved, hvor man skal spise fisk i Napoli
gastro Der er to torsdage denne uge: Italienerne lader pastaen blive på hylderne i protest over prisstigninger
gastro Brian Nygaard ”Det er ubetinget de dyreste, men også smukkeste vine jeg har drukket i mit liv”
livsstil Daniel Brøndt fra Another Aspect: ”Italienere har altid sat barren højt. Og så er det jo bare rart at sidde på en fortovscafé og betragte dem”
gastro Mauro Olivieri er maddesigner og forsøger at optimere forskellige pastatyper, så de bedre kan absorbere saucen
gastro For mindre end 3.000 kroner får man en bemærkelsesværdig spiseoplevelse på trestjernet restaurant i de italienske bjerge
kultur Ugens kulturanbefalinger: Italiensk på tallerkenen, melankolske toner og den bedste politiske satire lige nu