search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Kultur
Efter 27 år: Rosie McGee's lukker
Den ikoniske bar i København er blevet solgt.
ANNONCE
Guide: Her er vinbarerne, I skal besøge
Det er efterhånden mange årtier siden, at vinbaren var forbeholdt prætentiøse kunstnertyper og nordsjællandske damer med årskort til Louisiana.
Gastro
Den perfekte nytårscocktail: Sådan laver du en French 75
Vil du servere noget lidt mere avanceret end et glas champagne nytårsaften, kan du imponere gæsterne med en boblende cocktail.
Gastro
Voksensaftevand: Sådan laver du en El Diablo
El Diablo er en tequilacocktail, som hyppigt ryger over baren hos restauranten og dansebaren Condesa, der ligger i Indre By i København. Den er frisk, lækker og ganske nem at lave derhjemme. Hvis du ikke er til…
Gastro
Mexicanske vibes: Sådan laver du Tommy’s Margarita
Den københavnske restaurant og dansebar Condesa er kendt for sine mexicanske vibes og gode tequiladrinks. En af deres mest populære cocktails hedder Tommy’s Margarita og er en mere simpel ¬– og nogen vil mene b…
Rejser
5 steder, du skal spise og drikke i Dublin
Dublin er med rasende fart blevet Europas moderne tech-metropol, og i kølvandet følger et spændende og gæstfrit nightlife, som slår de fleste andre storbyer. Karl Erik Stougaard indtog et aftenmåltid, både fast…
Gastro
Vermouth blev deres skæbne
Efter et liv i glemsel er vermouth tilbage i bybilledet. Vermut hedder den i Spanien, hvor salget af den er eksploderet og nye varianter vælter frem overalt. Også i Danmark får vermouthen nye fans. To piger fra…
Gastro
Få opskriften: Tre drinks fra Danmarks bedste bartender
Michael Hajiyiannis fra coctailbaren Ruby vandt i weekenden retten til at repræsentere Danmark ved efterårets internationale finale i verdens største bartenderkonkurrence. Her kan du se, hvordan man laver tre a…
Gastro
Fredagsbaren: Se alle afsnit af første sæson her
I vores webserie Fredagsbaren kan du se, hvordan Københavns bedste bartendere laver den perfekte version af klassiske og populære cocktails – og så giver de dem også et twist.
Gastro
Gin og tonic: Her er tre forskellige måder du kan lave den populære klassiker
Gin og tonic er en evergreen i baren og heldigvis findes der et hav af forskellige variationer. Her er tre bud fra bartenderen Daniel Dam, der er vært i vores videoserie Fredagsbaren.
Gastro
Nyt afsnit af ’Fredagsbaren’: Old Fashioned på ’1879’
I denne uge tager Daniel os med på baren 1879 og viser, hvordan man laver en klassisk Old Fashioned med Bourbon og i en lidt mere utraditionel version med rom.
Gastro
7 steder, hvor man spiser godt alene
Man kan være blevet brændt af, man kan være alene i byen, fordi omstændighederne gør det, eller man kan være ude alene, fordi man simpelthen har lyst og godt kan li’ at spise i eget selskab.
Gastro
Cocktailopskrift: Sådan laver du en 'Hva' Drikker Mølr'
På toppen af den gamle DLG-silo i Nordhavn har Restaurant Silo opkaldt sin signaturdrink efter bygningens mest ikoniske graffiti-tag
Gastro
Nyt afsnit af ’Fredagsbaren’: Daniel tager os til baren Strøm
I denne uge skal der laves Whiskey Sour og Rattlesnak. To drinks, der kan gå op og ned i popularitet, men som aldrig helt går af mode.
Gastro
Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Rattlesnake
Her kan du se opskriften på Rattlesnake som Euromans faste bartender laver den i vores webtv-serie ’Fredagsbaren’.
Gastro
Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Whiskey Sour
Her kan du se opskriften på Whiskey Sour som Euromans faste bartender laver den i vores webtv-serie ’Fredagsbaren.
vis mere