Annonse
Hop til hovedindhold
    • Livsstil
    • Kultur
    • Mode
    • Podcast
    • Gastro
    • Eurowoman
    • Rum
    • Samfund
    • Sport
    • Mennesker
    • Opskrifter
    • Karriere
    • Motor
    • Emner
    • Om
    • Rejser
    • Kontakt
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik
  • Tilgængelighedserklæring

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 89 87 51 51
CVR: 83131128

Company logo
Gå til forside. Logo, euroman.dk
  • Livsstil
  • Kultur
  • Mode
  • Mennesker
  • Gastro
  • Eurowoman
  • Rum
  • Kontakt
  • Bliv Abonnent
  • Log ind
  • Min konto
Annonse
Holdet bag Københavns mest hypede vinbar åbner nyt kaffested

gastro

Holdet bag Københavns mest hypede vinbar åbner nyt kaffested

Per Møller har en gløggopskrift fra 1954 i sit pengeskab: ”Vi sælger over 100.000 glas gløgg om året”

gastro

Per Møller har en gløggopskrift fra 1954 i sit pengeskab: ”Vi sælger over 100.000 glas gløgg om året”

Lars Seier står bag endnu en restaurant i København: ”Det har jo ikke været billigt at skabe dette sted”

gastro

Lars Seier står bag endnu en restaurant i København: ”Det har jo ikke været billigt at skabe dette sted”

Fem stjerner: Carpaccioen stjal showet på aarhusiansk spisested

gastro

Fem stjerner: Carpaccioen stjal showet på aarhusiansk spisested

Sydeuropæiske åbningstider: 11 spisesteder i København, der har sene åbningstider

gastro

Sydeuropæiske åbningstider: 11 spisesteder i København, der har sene åbningstider

Man bliver aldrig færdig med at spise sig igennem London. Her er vores guide til de bedste steder

gastro

Man bliver aldrig færdig med at spise sig igennem London. Her er vores guide til de bedste steder

Henry og Pernille har skabt et af Frederiksbergs mest hypede spisesteder: ”Vi åbnede på et ekstremt skrabet budget”

gastro

Henry og Pernille har skabt et af Frederiksbergs mest hypede spisesteder: ”Vi åbnede på et ekstremt skrabet budget”

På ny bar i Kødbyen kan du få en espresso til 7,46 kroner

gastro

På ny bar i Kødbyen kan du få en espresso til 7,46 kroner

Har du også manglet den perfekte bar at se cykelløb på? Nu åbner den

sport

Har du også manglet den perfekte bar at se cykelløb på? Nu åbner den

Pastakvartetten bag Fabro har åbnet ny ’italiensk pub’

gastro

Pastakvartetten bag Fabro har åbnet ny ’italiensk pub’

Annonse
Populær Aarhus-beværtning rykker til København: ”Nogle gange skal man bare bruge en flaskeøl til 24 kroner – uden så meget pis”

gastro

Populær Aarhus-beværtning rykker til København: ”Nogle gange skal man bare bruge en flaskeøl til 24 kroner – uden så meget pis”

Mere end bar' et hotel: Her er de bedste hotelbarer herhjemme

gastro

Mere end bar' et hotel: Her er de bedste hotelbarer herhjemme

De forvandlede et faldefærdigt autoværksted i Nordvest til en af Københavns mest hypede barer. Men nu har de snart serveret det sidste glas

gastro

De forvandlede et faldefærdigt autoværksted i Nordvest til en af Københavns mest hypede barer. Men nu har de snart serveret det sidste glas

Vin og tapas til 25 kroner: Du får ikke en bedre Barcelona-guide end denne

gastro

Vin og tapas til 25 kroner: Du får ikke en bedre Barcelona-guide end denne

Da Kenneth fra Vesterbro overtog et Rødovre-værtshus, blev han straks testet af de lokale rødder

livsstil

Da Kenneth fra Vesterbro overtog et Rødovre-værtshus, blev han straks testet af de lokale rødder

Det hvinede for ørerne, da afgørelsen på ’Bacholerette’ blev vist på en københavnsk bodega: ”Vi vil starte en revolution”

kultur

Det hvinede for ørerne, da afgørelsen på ’Bacholerette’ blev vist på en københavnsk bodega: ”Vi vil starte en revolution”

Smørrebrød og vodka: Velanset restaurant udvider med en nabobar

gastro

Smørrebrød og vodka: Velanset restaurant udvider med en nabobar

Ingen udeservering efter klokken 22: Hvorfor vil politikerne gøre København til en soveby?

samfund

Ingen udeservering efter klokken 22: Hvorfor vil politikerne gøre København til en soveby?

Ældgammel bodega er blevet smukkeseret. Men hvorfor dog det?

kultur

Ældgammel bodega er blevet smukkeseret. Men hvorfor dog det?

Dagens mest passende nyhed: Frederiksberg får petanquebar

livsstil

Dagens mest passende nyhed: Frederiksberg får petanquebar

Ny vinbar er åbnet i Aarhus: 'Det behøver ikke at være dyrt at drikke en fin vin'

kultur

Ny vinbar er åbnet i Aarhus: "Det behøver ikke at være dyrt at drikke en fin vin"

Populære Café Fovl åbner søster-bageri i København NV

gastro

Populære Café Fovl åbner søster-bageri i København NV

Annonse
Populært bryggeri åbner bar og restaurant i Kødbyen

gastro

Populært bryggeri åbner bar og restaurant i Kødbyen

Ny bog sætter fokus på de københavnske værtshuse: ”Det er institutioner, hvor man med hård hånd, kærlighed, omsorg og rigelige mængder alkohol tager sig af hinanden”

samfund

Ny bog sætter fokus på de københavnske værtshuse: ”Det er institutioner, hvor man med hård hånd, kærlighed, omsorg og rigelige mængder alkohol tager sig af hinanden”

Klumme: Kunsten at vælge en stambar

diverse

Klumme: Kunsten at vælge en stambar

Philip Hulgaard står bag Københavns bedste pop-up: ”Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg bliver af at sidde i baren og kigge på mennesker, der har det sjovt”

gastro

Philip Hulgaard står bag Københavns bedste pop-up: ”Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg bliver af at sidde i baren og kigge på mennesker, der har det sjovt”

Esben Bjerre har åbnet en kiosk i sit eget hjem

gastro

Esben Bjerre har åbnet en kiosk i sit eget hjem

Er politikerne ude på at slå København ihjel?

diverse

Er politikerne ude på at slå København ihjel?

Ferrari-limousine er sat til salg

motor

Ferrari-limousine er sat til salg

Efter 27 år: Rosie McGee's lukker

kultur

Efter 27 år: Rosie McGee's lukker

Guide: Her er vinbarerne, I skal besøge

gastro

Guide: Her er vinbarerne, I skal besøge

Den perfekte nytårscocktail: Sådan laver du en French 75

gastro

Den perfekte nytårscocktail: Sådan laver du en French 75

Voksensaftevand: Sådan laver du en El Diablo

gastro

Voksensaftevand: Sådan laver du en El Diablo

Mexicanske vibes: Sådan laver du Tommy’s Margarita

gastro

Mexicanske vibes: Sådan laver du Tommy’s Margarita

5 steder, du skal spise og drikke i Dublin

rejser

5 steder, du skal spise og drikke i Dublin

Vermouth blev deres skæbne

gastro

Vermouth blev deres skæbne

Få opskriften: Tre drinks fra Danmarks bedste bartender

gastro

Få opskriften: Tre drinks fra Danmarks bedste bartender

Fredagsbaren: Se alle afsnit af første sæson her

gastro

Fredagsbaren: Se alle afsnit af første sæson her

Gin og tonic: Her er tre forskellige måder du kan lave den populære klassiker

gastro

Gin og tonic: Her er tre forskellige måder du kan lave den populære klassiker

Nyt afsnit af ’Fredagsbaren’: Old Fashioned på ’1879’

gastro

Nyt afsnit af ’Fredagsbaren’: Old Fashioned på ’1879’

Annonse
7 steder, hvor man spiser godt alene

gastro

7 steder, hvor man spiser godt alene

Cocktailopskrift: Sådan laver du en 'Hva' Drikker Mølr'

gastro

Cocktailopskrift: Sådan laver du en 'Hva' Drikker Mølr'

Nyt afsnit af ’Fredagsbaren’: Daniel tager os til baren Strøm

gastro

Nyt afsnit af ’Fredagsbaren’: Daniel tager os til baren Strøm

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Rattlesnake

gastro

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Rattlesnake

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Whiskey Sour

gastro

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Whiskey Sour

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Americano

gastro

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Americano

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Negroni

gastro

Klassiske cocktails: Sådan laver du en perfekt Negroni

Euromans nye webtv-serie: 'Fredagsbaren' guider dig til alle de klassiske cocktails

kultur

Euromans nye webtv-serie: 'Fredagsbaren' guider dig til alle de klassiske cocktails

De 5 bedste barer i Bangkok

rejser

De 5 bedste barer i Bangkok

Mesterligt: Få opskriften på vindercocktail med rom og vermouth

gastro

Mesterligt: Få opskriften på vindercocktail med rom og vermouth

Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik
  • Tilgængelighedserklæring

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 89 87 51 51
CVR: 83131128

Company logo