Annonse
Hop til hovedindhold
    • Livsstil
    • Kultur
    • Mode
    • Podcast
    • Gastro
    • Eurowoman
    • Rum
    • Samfund
    • Sport
    • Mennesker
    • Opskrifter
    • Karriere
    • Motor
    • Emner
    • Om
    • Rejser
    • Kontakt
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik
  • Tilgængelighedserklæring

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 89 87 51 51
CVR: 83131128

Company logo
Gå til forside. Logo, euroman.dk
  • Livsstil
  • Kultur
  • Mode
  • Mennesker
  • Gastro
  • Eurowoman
  • Rum
  • Kontakt
  • Bliv Abonnent
  • Log ind
  • Min konto
Annonse
Julegaven til madelskeren: Her er 16 gode kogebøger

gastro

Julegaven til madelskeren: Her er 16 gode kogebøger

Skal du stå for påskefrokosten? Imponér dine gæster med Adam Aamanns opskrifter

gastro

Skal du stå for påskefrokosten? Imponér dine gæster med Adam Aamanns opskrifter

Denne parmesancreme er så god, at du får lyst til at lave den igen og igen

gastro

Denne parmesancreme er så god, at du får lyst til at lave den igen og igen

Har du kødrester liggende fra i går? Så brug dem i denne gode pastaret

gastro

Har du kødrester liggende fra i går? Så brug dem i denne gode pastaret

En cremet og nem hverdagsret: Sådan laver du orecchiette med salsiccia, broccoli og parmesan

gastro

En cremet og nem hverdagsret: Sådan laver du orecchiette med salsiccia, broccoli og parmesan

Træt af tunge pastaretter? Prøv en version med sprød bacon, møre bønner og frisk frisésalat

gastro

Træt af tunge pastaretter? Prøv en version med sprød bacon, møre bønner og frisk frisésalat

Vi har fået David Fishers legendariske opskrift på cacio e pepe

gastro

Vi har fået David Fishers legendariske opskrift på cacio e pepe

Drop kødsovsen og servér din pasta med en vintervenlig anderagú

gastro

Drop kødsovsen og servér din pasta med en vintervenlig anderagú

Fløjlsblød vinterpasta: Sådan laver du tortelli med ricotta og spinat

gastro

Fløjlsblød vinterpasta: Sådan laver du tortelli med ricotta og spinat

Nu skal du fritere din dej: Denne nemme snack passer perfekt til et charcuteri-bord

gastro

Nu skal du fritere din dej: Denne nemme snack passer perfekt til et charcuteri-bord

Annonse
Denne sauce er nem, hurtig og vil helt sikkert imponere dine gæster

gastro

Denne sauce er nem, hurtig og vil helt sikkert imponere dine gæster

Vil du servere østers? Så prøv en version med cremet spinat og pastis

gastro

Vil du servere østers? Så prøv en version med cremet spinat og pastis

Årets vigtigste sovs: Sådan laver du brun sovs som på Søllerød Kro

gastro

Årets vigtigste sovs: Sådan laver du brun sovs som på Søllerød Kro

Man kan faktisk lave nuggets af østers, og de smager virkelig godt

gastro

Man kan faktisk lave nuggets af østers, og de smager virkelig godt

Blækspruttepastaen fra Osteria 16 er overraskende nem at lave

gastro

Blækspruttepastaen fra Osteria 16 er overraskende nem at lave

Afslut middagen med en lille, men seriøs chokoladedessert

gastro

Afslut middagen med en lille, men seriøs chokoladedessert

Denne supersprøde schnitzel er lidt mere klimavenlig end det klassiske alternativ

gastro

Denne supersprøde schnitzel er lidt mere klimavenlig end det klassiske alternativ

Den her deler vandene: Her er opskriften på tatar med Gammel Knas

gastro

Den her deler vandene: Her er opskriften på tatar med Gammel Knas

Den klassiske forret med skinke og melon har fået et ansigtsløft

gastro

Den klassiske forret med skinke og melon har fået et ansigtsløft

Nu skal muslingerne på bordet: Sådan laver du bomba-ris med hjertemuslinger og persille

gastro

Nu skal muslingerne på bordet: Sådan laver du bomba-ris med hjertemuslinger og persille

Svamperisotto med fennikelsalat

gastro

Svamperisotto med fennikelsalat

Der skal and i din hotdog – og appelsin

gastro

Der skal and i din hotdog – og appelsin

Annonse
Grotesk nem kyllingeservering på italiensk manér

gastro

Grotesk nem kyllingeservering på italiensk manér

En hummer lever allerbedst i spaghetti. Sådan gør du

gastro

En hummer lever allerbedst i spaghetti. Sådan gør du

Ofte er de bedste forretter helt simple. Se bare denne fra Osteria 16

gastro

Ofte er de bedste forretter helt simple. Se bare denne fra Osteria 16

Vi har fået opskriften på en af Osteria 16's bedste pastaretter, så du kan gøre dem kunsten efter

gastro

Vi har fået opskriften på en af Osteria 16's bedste pastaretter, så du kan gøre dem kunsten efter

Giv dine svinekoteletter et asiatisk kram

gastro

Giv dine svinekoteletter et asiatisk kram

Denne efterårsret går rent hjem ved middagsbordet

gastro

Denne efterårsret går rent hjem ved middagsbordet

Du leder efter en nem og velsmagende forret? Så skal du bare gøre som Osteria 16

gastro

Du leder efter en nem og velsmagende forret? Så skal du bare gøre som Osteria 16

Der er seriøs piña colada-stemning i denne dessert

gastro

Der er seriøs piña colada-stemning i denne dessert

Giv pølserne en pause og smid i stedet en dansk blæksprutte på grillen. Det vil du ikke fortryde

gastro

Giv pølserne en pause og smid i stedet en dansk blæksprutte på grillen. Det vil du ikke fortryde

Sådan laver du den ultimative sommerret: Grillede jomfruhummere med ajo-blanco creme

gastro

Sådan laver du den ultimative sommerret: Grillede jomfruhummere med ajo-blanco creme

Her er cocktailen, der føles som at blive slikket i spiserøret

gastro

Her er cocktailen, der føles som at blive slikket i spiserøret

Denne jordbærparfait er noget nær den perfekte sommerdessert

gastro

Denne jordbærparfait er noget nær den perfekte sommerdessert

Sådan laver du en perfekt martini

gastro

Sådan laver du en perfekt martini

Grillede agurker og kærnemælksdressing?! Sådan har du aldrig tilberedt din fisk før

gastro

Grillede agurker og kærnemælksdressing?! Sådan har du aldrig tilberedt din fisk før

Et styks sommermad, tak! Sådan laver du en frisk ærtecreme med blød burrata

gastro

Et styks sommermad, tak! Sådan laver du en frisk ærtecreme med blød burrata

Denne lette sommerpizza passer perfekt til lune aftener i det fri

gastro

Denne lette sommerpizza passer perfekt til lune aftener i det fri

Vil du mestre kunsten at lave dim sum, skal du starte med denne klassiker

gastro

Vil du mestre kunsten at lave dim sum, skal du starte med denne klassiker

Servér den ultimative forårsdessert med rabarber, lakrids-iscreme, hvid chokolade og hindbær

gastro

Servér den ultimative forårsdessert med rabarber, lakrids-iscreme, hvid chokolade og hindbær

Annonse
Gå klassisk til værks i cocktailbaren: Sådan laver du den perfekte Manhattan

gastro

Gå klassisk til værks i cocktailbaren: Sådan laver du den perfekte Manhattan

Hvem vil ikke gerne være typen, der serverer en dessert med ild i?

gastro

Hvem vil ikke gerne være typen, der serverer en dessert med ild i?

Risottokuglernes Maserati: Sådan laver du italienernes suppli cacio e pepe

gastro

Risottokuglernes Maserati: Sådan laver du italienernes suppli cacio e pepe

Disse italienske kødboller i simresauce vil helt sikkert tage kegler ved middagsbordet

gastro

Disse italienske kødboller i simresauce vil helt sikkert tage kegler ved middagsbordet

Gør som romerne og fritér dine artiskokker

gastro

Gør som romerne og fritér dine artiskokker

Nemt og lækkert: Sådan laver du en perfekt Bucatini all’Amatriciana

gastro

Nemt og lækkert: Sådan laver du en perfekt Bucatini all’Amatriciana

Blød is, brunet smør og stærk alkohol: Er det verdens bedste arme riddere?

gastro

Blød is, brunet smør og stærk alkohol: Er det verdens bedste arme riddere?

Det kan absolut godt betale sig at lave sin egen fried chicken. Se bare her

gastro

Det kan absolut godt betale sig at lave sin egen fried chicken. Se bare her

Denne andesteg smager så godt, at du ikke behøver at servere andet end baguette til

gastro

Denne andesteg smager så godt, at du ikke behøver at servere andet end baguette til

Denne rillette smager himmelsk og er overraskende nem at lave

gastro

Denne rillette smager himmelsk og er overraskende nem at lave

Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik
  • Tilgængelighedserklæring

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 89 87 51 51
CVR: 83131128

Company logo