search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Velkommen tilbage
Ikke medlem endnu
E-mailadresse
Indtast korrekt e-mail
error
Password
Indtast password
error
Ugyldigt login! Prøv venligst igen.
Log ind
Glemt adgangskode
Er du abonnent på Euroman-magasinet?
Opret dig gratis her
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Gastro
Opskrift: Ristet blomkål med ras el hanout, nye kartofler og harissa-dressing
En god fyldig og mættende salat er en dejlig afveksling fra den varme mad på en sommeraften – eller en fin frokost i weekenden, måske på altanen eller ved havebordet.
Gastro
Opskrift: Små rabarbertærter med skovmærkesukker og flødeskum
Vi er midt i årets første rabarbersæson, og derfor er det et oplagt tidspunkt at bage denne søde og sure tærte på.
Gastro
Sådan laver du Thomas Pasfalls tømmermændsret
Når kokken Thomas Pasfall har tømmermænd, er der en helt speciel rugbrødsmad, som han tyer til. Den er hurtig, den er nem, og den smager fantastisk. Her giver han opskriften på sin hofret, der gør det en smule …
Gastro
Opskrift: Lammesky med vadouvan til enebær-grillet lammeculotte med gulerodscreme og glaseret gulerod
Der er lammeskyer, og der er lammesky. Det første kan være på himlen, det sidste kan være på menuen. Her er en version med vadouvan, en varm fransk-indisk karryblanding, der er et genialt alternativ til den kla…
Gastro
Opskrift: Gør som mormor og sylt, sylt, sylt
Hun lavede alting selv fra bunden, rørte en mayonnaise, syltede rødbeder og asier, lavede lige pickles og rødkål osv. Alt det, der skal på toppen af det klassiske smørrebrød. Hun ku’ – du ka’ lære det!
Gastro
Opskrift: Sådan laver du steak frites med bearnaise som hos bistro Pastis
På restaurant Pastis i Gothersgade i København langer man op mod 400 tallerkner steak frites over disken om ugen. Vi har fået bistroens ejer, kokken Mikkel Egelund, til at dele opskriften på Pastis' signaturret…
Gastro
Opskrift: Dampet torsk, smørglaserede hvide radiser, estragon og muslingesauce
Sæsonen for torsk er ved at være ovre, men hvorfor ikke slutte af med at svøbe en af danskernes favoritfisk ind i smukke vinterlige farver – med hvide radiser og fine hvide blomster?
Gastro
Mikkel Egelund udgiver kogebog med alle Pastis-klassikerne i samarbejde med Martin Kongstad
En kogebog, der hurtigt bliver fedtet til.
Gastro
Sådan laver du helstegt fladfisk med brunet smør og kapers som på Kødbyens Fiskebar
Den engleske kok Jamie Lee er blandt andet udlært på Gordon Ramseys michelinrestaurant i Lombard Street i London. Efterfølgende kom han til København, hvor han arbejdede for Paul Cunningham i Tivoli. I dag er h…
Gastro
Opskrift: Cremet misoramen med hakket svin og udon-nudler
Ofte er det jo den mest simple mad, der er den bedste. Ramen er simpel mad. Og alle er vilde med ramen. Og ramen er jo bare nudler i en fond og så lidt topping. Meeen djævlen ligger som bekendt i detaljen, så j…
Gastro
Sådan laver du surdejsvafler med stenbiderrogn, rygeostcreme og cedrat
Intet varsler forår som stenbidderrogn. Skal du tage den normale servering med færdiglavede blinis, creme fraiche, rogn og rødløg til næste niveau, er denne opskrift en oplagt vej at gå. Og så gør det ikke noge…
Gastro
Pimp dine kopnudler op: Sådan laver du en snyde-ramen
De fleste instant-ramen består normalt af nudler, et lille brev med bouillon-krydderi og en krydderolie. Men med få skridt kan du jazze dine kopnudler gevaldigt op og få en følelse af at sidde på en ramen joint…
Gastro
Pasta med et strejf af Michelin: Sådan laver du Jonathan Berntsens signatur-pastaret
Jonathan Berntsen er køkkenchef og medejer af Michelin-restauranten The Samuel. Og selvom han til hverdag beskæftiger sig med nogle af de fineste råvarer, man kan opdrive, er pasta noget af det, han værdsætter …
Gastro
Opskrift: Roulade med abrikoskompot og mandelflødeskum
Når bare man har godt syltetøj på lager og altid æg, sukker, mel og kartoffelmel i huset, er der ikke langt fra tanke til en hjemmebagt roulade.
Gastro
Opskrift: Sådan laver du skinkesteg med vin jaune, æbler og morkler
I stedet for vin jaune kan du også bruge sherry – gerne fino eller manzanilla, men drik endelig resten af flasken til maden, når der er serveret. Giv et godt brød til eller for eksempel mos af knoldselleri og k…
Gastro
Opskrift: Rullesteg med fyld af mørbrad, abrikos og persille og kartofler i salsa verde
Svineslaget skal være uden skind.
vis mere