Politik

13. juli

"Hallo, kammerat, er du med os eller imod os?" Læs hele Flemming Roses essay om Vladimir Putin

Vladimir Putin, Ruslands præsident, er udråbt til Vestens fjende, men vores billede af ham som verdensmester i lyssky affærer baserer sig mere på fordomme end på forståelse af Ruslands historie og nationale interesser. I et personligt essay over fem kapitler trækker Flemming Rose på sit livslange forhold til Rusland for at komme ind under huden på en af vor tids største, politiske gåder.

13. december

Donald Trump er syg, mener amerikanske psykologer

Amerikanske psykologer: ”Trump er en ond narcissist”

Donald Trump lyver i snit fem gange om dagen. Amerikanske psykologer og psykiatere ser det som et tegn på, at USA’s præsident er psykisk syg og farlig, og de opfordrer Kongressen til at afsætte ham. Euroman har besøgt psykologen bag kampagnen på et hospital i Baltimore

23. maj

Knud Brix om dagene efter udgivelsen af sin digtsamling

Christiansborg-digter Knud Brix om de hektiske døgn i mediemøllen: ”Det skal fandeme ikke hedde sig, at jeg ikke tør stille op”

Politisk journalist Knud Brix har skrevet en digtsamling om Christiansborg bag facaden. Diskussionen om fiktion og fakta bragte ham pludselig i mediedanmarks centrum. Her fortæller han om stribevis af skarpe spørgsmål, kritiske overskrifter og beskeder fra internettets underliv.