Politik

13. december

Donald Trump er syg, mener amerikanske psykologer

Amerikanske psykologer: ”Trump er en ond narcissist”

Donald Trump lyver i snit fem gange om dagen. Amerikanske psykologer og psykiatere ser det som et tegn på, at USA’s præsident er psykisk syg og farlig, og de opfordrer Kongressen til at afsætte ham. Euroman har besøgt psykologen bag kampagnen på et hospital i Baltimore

23. maj

Knud Brix om dagene efter udgivelsen af sin digtsamling

Christiansborg-digter Knud Brix om de hektiske døgn i mediemøllen: ”Det skal fandeme ikke hedde sig, at jeg ikke tør stille op”

Politisk journalist Knud Brix har skrevet en digtsamling om Christiansborg bag facaden. Diskussionen om fiktion og fakta bragte ham pludselig i mediedanmarks centrum. Her fortæller han om stribevis af skarpe spørgsmål, kritiske overskrifter og beskeder fra internettets underliv.

30. juni

Manu Sareen om skiftet til Alternativet

Manu Sareen: "Hvis jeg var medieliderlig, havde jeg sagt ja til Vild med dans"

Han var den første indvandrer nogensinde, som blev minister. Indbegrebet af radicool. Men så gik han gennem en voldsom skilsmisse, røg ud af Folketinget og forlod De Radikale. Nu har Manu Sareen meldt sig ind i Alternativet og er klar til en tur mere i den politiske manege, han hadede så inderligt. Knud Brix spørger ham hvorfor.