Opskrift:
Her er cocktailen, der føles som at blive slikket i spiserøret
Ingredienslisten er måske til den lange side, men tro os: Du vil gerne servere Cloud Nine for dine gæster. Eller bare for dig selv.

Ingredienser
- 50 ml bourbon
- 20 ml pistacie- og hindbærmælk
- 20 ml appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infusion
- Cocchi Americano
- Æggehvide
- Blå spirulina-ekstrakt til pynt
Pistacie- og hindbærmælk
- 600 ml bourbon
- 200 ml brygget sort te
- 200 g fintgranuleret sukker
- 40 ml friskpresset citronsaft
- 260 g hindbærpuré
- 40 g pistaciecreme
- 500 ml rød mælk
Appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infuseret Cocchi Americano
- 150 g finkornet sukker
- 30 g klementinskal
- 1 liter Cocchi Americano (nr. 77787)
- 30 g tørret appelsinskal
- ½ tsk sichuanpeberkorn
- 30 ml appelsinblomstvand
Sådan gør du:
- Bland bourbon, mælk, Cocchi Americano og æggehvide i en cocktailshaker, og ryst den.
- Tilsæt is, og ryst kraftigt, indtil drinken er godt afkølet.
- Si den over i et coupé-glas. Sprøjt til sidst blå spirulinaekstrakt ud over toppen af drinken for at skabe en skylignende effekt, og brug en ske til at skabe en spiral på skumoverfladen.
Pistacie- og hindbærmælk
- Hæld bourbon, te, sukker og citronsaft i en beholder, og stil den til side.
- Rør hindbærpuré, pistaciecreme og mælk sammen i en gryde. Hæld det over bourbonblandingen, og varm op til 60 grader under omrøring, indtil den tykner.
- Sigt gennem et kaffefilter over i en steriliseret glasflaske.
- Sæt en etiket på, og opbevar i køleskabet i op til 2 dage.
Appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infuseret Cocchi Americano
- Kom sukker og klementinskal i en sous vide-pose.
- Hæld Cocchi Americano, appelsinskal og peber i en separat sous vide-pose. Kog begge plastikposer i et sous vide-bad ved 65 grader i 1 time.
- Hæld indholdet af begge poser i en stor beholder, og rør, indtil alt sukkeret er opløst. Tilsæt appelsinblomstvandet. Sigt over i en steriliseret glasflaske. Mærk flasken, og opbevar i køleskabet i op til 1 måned.