I Taarbæk Kros lokaler ned til egnens havn sker der ting og sager. Sommeren igennem er det nemlig Jesper Gøtz, der har ansvaret for det, der foregår inde bag murstenene.

Sommer Canteen hedder den café/bager/deli, han har åbnet på adressen Taarbæk Strandvej 102 i Klampenborg, og som vil være at finde dér til og med august.

Stedet har åbent torsdag til søndag fra morgen til eftermiddag, og menuen byder både på morgenplatter og sandwiches, ligesom det også er muligt at købe brød, kaffe og flødeboller. Ja, der er faktisk tale om et menukort, der byder på det meste. Dagens ret, hummus, Fangst fisk, rabarbertærte, stracciatella (dog kun osten og ikke isen) røræg, hjemmebrygget kombucha, Bornholms vand (med eller uden brus), og vi kunne blive ved.

Jesper Gøtz er både kok og bager, og han har tidligere stået i køkkenet på både Noma og 108. Senere åbnede han Lille Bakery, som han nu har forladt for at holde til i en gammel smedje ved Raadvad, hvor han underviser kursister i brødbagning. Nu er han dog, i hvert fald for en stund, vendt tilbage til begge håndværk.