eleven madison park
arrow right

Gastros anmelder om verdens bedste restaurant: ”Folk er trætte af, at det skal være vildt og skævt”

cafe laptop kaffe
arrow left

Derfor hader jeg at gå på café

Restaurant Clou
arrow right

Martin Kongstads madanmeldelse: Restaurant Clou er luksus i sin fineste form

Nørrebro Bryghus
arrow left

Martin Kongstads madanmeldelse: Nørrebro Bryghus gør sig umage med øllet, men maden halter bagefter

Restaurant Applaus i Aalborg
arrow right

Martin Kongstads madanmeldelse i Aalborg: Her er et seriøst bud på titlen som Danmarks billigste gourmetrestaurant

Chef me
arrow left

Få Michelin-kokke hjem i dit køkken til dit næste selskab

The Market i København
arrow right

Kongstads madanmeldelse: Asiatiske 'The Market' er københavnsmestre i friture-stegning

Restaurant Lou Lou
arrow left

Martin Kongstads madanmeldelse: Jeg synes stadig, at det er en fantastisk idé at kombinere Bo Bech og Italien, men jeg har stadig til gode at glæde mig over resultatet

Italo Disco på Vesterbro
arrow right

Martin Kongstads madanmeldelse: På Italo Disco er der ikke antydning af dum-hip skipperstemning

Admiralgade 26
arrow left

Kongstads madanmeldelse: ’Admiralgade 26’ er kommet på et nyt koncept med den intellektuelle restaurant

Anmeldelse af Restaurant Anmass
arrow right

Kongstads madanmeldelser: Amass er en oplagt kandidat til byens flotteste restaurant

Café Victor
arrow left

Kongstads madanmeldelse af Café Victor: ”Man sidder ikke bedre og mere livligt mange steder i København”

the hangover
arrow right

Dagen derpå: de bedste råd mod tømmermænd fra fem restaurationsbranchefolk

Almanak
arrow left

Kongstads mad-anmeldelse: ”Vi ankom skrupsultne og højanimerede af den udsøgte beliggenhed, men det vi oplevede var mad lavet uden kærlighed”

Rio Bravo
arrow right

Restaurantchef på Rio Bravo: "Vi sælger et ton flæsk. Om ugen"

Kong Hans
arrow left

Martin Kongstad på Kong Hans: ”Jeg var rystet, så godt saucen smagte”

vis
mere