Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Bøger – Find alt du vil vide om de bedste bøger og de største forfattere

Her får du overblik over de mest interessante bøger og velskrivende forfattere.
Serier og film kan være glimrende underholdning, men hvis man virkelig vil fordybe sig i spændende historier og markante skæbner, er der intet, der kan måle sig med en god bog.

På Euroman guider vi til de bedste bøger, og vi taler med de største og mest inspirerende forfattere.


vis
mere

De bedste fortællinger ligger i bøgerne. Og vi er mange, der har haft så store læseroplevelser, at de har været med til at skabe, hvem vi er. Derfor syntes vi også, det var sjovt at lave en liste over de 15 bøger, du bør læse, inden du bliver 30 år.

Ikke fordi, der findes en facitliste, men for at give dig et overblik over nogle af de bøger, der har været med til at forme os her på Euroman. Vi forsøger også at give dig vores anbefalinger til nogle af de nye udgivelser med de mest aktuelle forfattere.

Vi skriver ikke kun anbefalinger. Vi interviewer også de forfattere, der har mest på hjertet, hvad enten det er den unge, fremadstormende Thomas Korsgaard, kendte krimiforfattere som Michael Katz Krefeld og Jussi Adler og digtere som Jørgen Leth.

Hvad skal jeg læse?


Det kan være svært at finde de bøger, der falder i lige netop min smag. Derfor prøver vi i guides at give dig et overblik over, hvad der er værd at læse, hvad enten du skal have noget på sommerferien, eller du vil blive klogere på hele fænomenet selvhjælpsbøger

Hvem er forfatteren?

 

Når man har læst en god bog, eller vil vide lidt mere, inden man går i gang, kan det være godt at læse om forfatteren bag. Selv om det er fiktion, er det ofte svært at skille forfatteren fra værket, og det kan være interessant om, hvad der har drevet dem til at skrive lige netop den bog.

Den danske forfatter Michael Enggaard  fortæller blandt andet, hvordan en personlig tragedie fik ham til at tage sig sammen og endelig skrive den bog, han længe ville skrive.

Det kan også være utroligt svært at skrive en bog. Og Knud Romer måtte bruge mere end 10 år fra sin succesfulde debut til den svære toer, som han fortæller i dette interview.

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide, Mænd, Tendenser, Portræt og Historie