gastro Tre stjerner: København har (gen)vundet en jazzklub i verdensklasse, men restaurantoplevelsen var ujævn
gastro Jonathans restaurant på Nørrebro åbnede med et brag og skabte så megen virak, at det i lang tid var svært at få et bord
gastro Hvem elsker ikke portvin? I denne måned er der særligt to gode muligheder for drikke de gode dråber
gastro Vores forbrug af ultraforarbejdet mad er skammeligt højt – særligt når man sammeligner os med Spanien og Italien
gastro Hver søndag spiser michelinparret Nicky Arentsen og Emma Nørbygaard frokost på den samme restaurant: ”Vi sidder altid det samme sted”
gastro Lars Seier står bag endnu en restaurant i København: ”Det har jo ikke været billigt at skabe dette sted”
gastro Alexander står bag restauranten på d’Angleterre, men i sin fritid spiser han lige rundt om hjørnet: ”Her føler man sig godt tilpas, uanset om det er tirsdag eller fredag”
gastro De driver en michelinrestaurant, men når Eric og Tina har fri, besøger de ofte et kinesisk spisested på Vesterbro
gastro Østerssmagning, langbordsmiddag og petanqueturnering: Det skal du opleve til Copenhagen Cooking
gastro Kok Ben Hurley: ”Der er nærmest ikke nogen steder i Danmark, der laver 100 procent engelsk mad”
gastro Jamie Lee er kok på Fiskebaren i Kødbyen: ”Det vigtigste, jeg har taget med mig fra England, er idéen om, at vi spiser hele dyret”
gastro Ordet ’unik’ bliver ofte misbrugt i fine dining-verdenen. Men på denne restaurant holder det stik
gastro Paul Cunningham: ”Jeg gider ikke at give flere tusinde kroner for en menu, hvor størstedelen er helt banale grøntsager”
gastro Søde jordbær, blød vaniljecreme og sprødt brød: I denne dessert får dine daggamle croissanter nyt liv
gastro Man bliver aldrig færdig med at spise sig igennem London. Her er vores guide til de bedste steder
gastro Jeppe står bag en af landets mest populære isbutikker: ”Vores pistacieis tog rigtig, rigtig lang tid at knække”
gastro På udkig efter et billigt og godt måltid på Roskilde Festival 2025? Så skal du spise ’iransk ramen’
gastro Karrysild bragte Tina og Eric Vildgaard fra Jordnær sammen. Her er Tinas bedste tips til at spise i København
gastro Falsled Kro-kok Simon Juel sigtede efter stjernerne, men landede på månen: ”Solen stod også op i morges”