Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Roskilde Festival – alt om Nordeuropas største festival

Hvert år sender vi et stort hold afsted af fotografer og journalister, der dækker moden, musikken og menneskene.

Her kan du få et overblik over alle vores artikler og billedserier fra festivalen. 

Og vi varmer selvfølgelig op i løbet af året med relevante nyheder fra festivalen, når navnene og nyhederne begynder at tikke ind.


vis
mere

Hvert år er Roskilde Festivalen en fast tradition, man glæder sig til, og som for mange er den rigtige begyndelse på sommeren. Det er her, man kan opleve de største og mest interessante musiknavne, mens man hygger sig med vennerne.

Vi er heldige her til lands at have en af Europas, ja måske, verdens bedste festivaler. De er gode hvert år til at tiltrække de aller største navne, men som regel findes de største oplevelser i de mindste bands, og derfor guider vi også altid til nogle af de navne, som du måske ikke kender.

I 18 slap vi også komikerparret ’Wuf & Worldman’ løs på festivalen, hvor de lavede deres egne særprægede interviews med Mathias Zanka Jørgensen og Hans Pilgaard. Du kan se alle deres indslag her.

Stilen på Roskilde

Vores specialitet er jo stil og mode, og derfor er vi også altid ekstra nysgerrige på den stil, som festivalpublikummet har iklædt sig. Vi sørger selvfølgelig også for at give vores bud på, hvad du skal pakke, inden du skal afsted – ikke mindst hvis vejret bliver utilregneligt.

En af de gode ting ved Roskilde er også, at publikummet spænder meget vidt. Der er fra alle samfundslag og de fleste aldersgrupper. Derfor er det også altid en interessant opgave for vores fotografer at fange den såkaldte streetstyle. Her er der altid mange interessante fortolkninger af den optimale festivalpåklædning.

Vi spørger også altid kvinder, hvilken stil de foretrækker.

De bedste lejre

Musikken, maden og sprutten er selvfølgelig vigtig, men ofte (i hvert fald i opvarmningsdagene) foregår den bedste fest i lejrene. Det er her, man kan møde Amish-folket, rosé-lejren og mange flere. Vi tager altid rundt til de sjoveste lejre og er med, når Roskilde hvert år uddeler priser for fx den bedste fest.

En kvinde vi kan li’ på Roskilde

For mange er det selve hovedattraktionen: De smukke kvinder. Vi er velsignet i at leve i et land, hvor der bor nogle af verdens smukkeste kvinder. Når der så ovenikøbet kommer fint besøg fra vores nabolande, er det aldrig svært at lave vores faste format ’En kvinde vi kan li – på Roskilde’, som altid er den mest populære del af vores dækning af festivalen.

De bedste billeder

De mange spændende motiver og sjove mennesker gør festivalen til en legeplads for vores fotografer, som vi altid slipper løs, så de kan skyde billeder af det, de selv synes fanger stemningen bedst.

De seneste år har streetstyle-fotograf Adam Katz Sinding stået for netop streetstyle-serierne.

Vi glæder os allerede til Roskilde Festivalen 2020, hvor der er 50 års jubilæum, og vi vil løbende opdatere dig med de mest interessante nyheder, når de kommer.

Sidste år sendte vi komiker-brødrene Wuf & Worldman på Roskilde. Og du kan se deres interview med Hans Pilgaard her nedenfor. Se alle deres indslag her.