search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Gastro
Satayspyd med svinefilet og sataysauce
Få opskriften på satayspyd med svinefilet og sataysauce
Gastro
Gris med fersken og sommerkartoffelmos
Få opskriften på gris med fersken og sommerkartoffelmos.
Gastro
Steg af gris med hyben, saltede grønne hyldebær og rosmarinkartofler
Få opskriften på steg af gris med hyben, saltede grønne hyldebær og rosmarinkartofler.
Gastro
Gris braiseret i øl og eddike med stegt violet artiskok og persillerod
Få opskriften gris braiseret i øl og eddike med stegt violet artiskok og persillerod.
Gastro
Gris og nye løg, fløjlssblød løgsoubise og grisesky med vildtgæret kirsebærøl
Få opskriften på gris og nye løg, fløjlssblød løgsoubise og grisesky med vildtgæret kirsebærøl.
Gastro
Svinecarrè, stegt polenta, braiseret fennikel og salsa verde
Få opskriften på svinecarrè, stegt polenta, braiseret fennikel og salsa verde.
Gastro
Bryst af svin som kryddermarineret langtidsstegt rullesteg med stegt jomfruhummer
Bryst af svin som kryddermarineret langtidsstegt rullesteg med stegt jomfruhummer.
Gastro
Coq au vin
Sylvester Andersen fra AOC laver en nyfortolkning af den klassiske franske ret.
Gastro
Vagtler med snegle og hvidløg
'Små dyr' hedder denne ret, som Erik Pedersen fra Geist står bag.
Gastro
Braiseret svinekæbe, hvide bønner, rødbede, tomat, timian, oliven
Hovedret fra Restaurant Det Glade Vanvid.
Gastro
Den store nytårsmenu
Det siges at for mange kokke fordærver maden. Men det kommer vist an på, hvem man spørger.Her får dukokkeneMads Refslund, Thomas Pasfall og Søren Selins bud på den perfekte nytårsmenu.Og hvad har man på menuen …
Gastro
Calamari med tartarmayo
Opskrift på Calamari med tartarmayo...
Gastro
Hummer mac n cheese
Opskrift på hummer mac n cheese...
Gastro
Carnitas med salsa af ristet majs og ananas
Opskrift på Carnitas med salsa af ristet majs og ananas...
Gastro
Hjemmehakket burger med rosmarin-aioli, bløde løg og comté
Opskrift på hjemmehakket burger med rosmarin-aioli, bløde løg og comté...
Gastro
Svinebryst fra smokeren
Svinebryst fra smokeren med honning-bbq og letsyltede beder i 'sølvpapir'.
vis mere