Tommy Hilfiger relancerer deres største klassikere

Tommy Hilfiger relancerer deres største klassikere

Tommy Hilfiger fejrer deres 35-års jubilæum ved at relancere deres klassikere fortolket i et forfriskende amerikansk kalejdoskop og opfordrer samtidig til, at vi alle skal stå sammen for at kunne bevæge os i den rigtige retning.

Modemogulen Tommy Hilfiger inspirerer til kreativitet med en efterårskollektion hvor stilarterne ’American Heritage’ og ’College Prep’ forenes i en kollektion, der mikser det robuste med det mere raffinerede.

Tekst-1.jpg

Det klassiske jakkesæt, strik og overtøj er i denne sæson leveret i primære farver, tilsat sæsonbetonede jordfarver. Striber og farveblokering viser tydeligt Tommys amerikanske kulturarv, hvor det urbane look går i spænd med den afslappede friluftsstil. Skotsktern og udsmykkede våbenskjoldsprint sætter et moderne tvist på Tommy-klassikere, alt holdt minimalistisk for et moderne og tidsvarende look.

Tekst-2.jpg

Hos Euroman hylder vi det preppy heritage-look, der er i tråd med vinterens stiltendenser, hvor grove materialer og lag på lag er musthave.  For at opnå det stilfulde look har vi valgt at kombineret en skjorte i kraftig fløjl med et skotskternet jakkesæt, imens den klassiske kabelstrik i vinterhvid får selskab af dunjakken i sæsonens populære sennepsfarve, akkompagneret af statement-tørklædet med det ikoniske Tommy-logo.

3.jpg

 Denton Corduroy pants - 1.000 kr., Tipped turtle neck - 1.300 kr.,

 

4.jpg

 

Check Shirt - 800 kr., Støvle 1.600 kr., Hooded bomberjacket - 2.200 kr.,


Se mere på tommy.com.