Euroman Premium

Sådan kommer du i gang med dit digitale abonnement

Hvad enten du allerede er abonnent eller helt ny i Euroman-familien, har vi her samlet en række ting, der er værd at vide i vores nye digitale univers.

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde dig vores nye digitale satsning. Vores mål er at styrke kvalitetsjournalistikken og gøre det endnu mere attraktivt at være abonnent hos os. (Hvis du allerede er abonnent på magasinet, kan du hoppe de første afsnit over.)

Her er de nye muligheder i Euromans digitale univers:

  • Som abonnent kan du læse alle artikler, der er publiceret på euroman.dk, og du får de vigtigste magasin-artikler lige så snart, eller før, de er udkommet på print.
  • Som abonnent kan du lytte til vores største portrætter og interviews, som vi nu læser op for dig. Det gælder også en stribe artikler fra vores arkiv af klassiske Euroman-portrætter. Her kan du fx høre Mads Holger-artiklen.
  • Som abonnent får du, hvis du ønsker det, et nyt, ugentligt nyhedsbrev, som vi kalder ’Euroman Weekend’. Her får du tillige vores eksperters tips til weekendens bedste kulturbegivenheder og alt det, du skal spise, drikke og have på.
  • For bare 40 kroner ekstra om måneden – altså i alt 89 kroner om måneden – kan du også få printmagasinet tilsendt.
  • Du kan blive medlem af Euroman for 49 kroner om måneden.

Er du allerede abonnent?

Til dig, der allerede er abonnent: Du er født medlem af vores digitale univers og får dermed alle de nye fordele fra begyndelsen uden yderligere betaling. Her kan du se, hvad du skal gøre. Hvis du allerede modtager Euroman hjemme i postkassen, så har du selvfølgelig også adgang til hele vores digtiale univers. Faktisk behøver du næsten ikke at gøre noget eller i hvert fald ikke særlig meget.

Følg guiden nedenfor, og få gratis adgang til Euromans digitale univers med dit nuværende abonnement.

  • Oplys din e-mailadresse på mitblad.dk.
  • Har du ikke allerede oplyst din e-mailadresse på mitblad.dk/login, så er det et godt tidspunkt? Så sørger vi nemlig for at kunne genkende dig, når du opretter en profil på euroman.dk, så du kan få gratis adgang.
  • Gå ind på euroman.dk/bliv-medlem og opret en ny konto.
  • Indtast de nødvendige informationer og oplys din e-mailadresse, som du har angivet på www.mitblad.dk. Så sørger vi for at genkende dig og give dig fri adgang.

Har du brug for hjælp?

Så skriv til os på hello@euroman.dk