Sauna, smøger og sejlivede rygter: Vi tog fra Aalborg til Manhattan med den uopslidelige Lars Løkke Rasmussen scroll-down

Sauna, smøger og sejlivede rygter: Vi tog fra Aalborg til Manhattan med den uopslidelige Lars Løkke Rasmussen

Man glemte at sømme kisten til, da hans karriere syntes stendød. Nu svinger Lars Løkke Rasmussen igen taktstokken fra Aalborg til Manhattan. Magnus Kraft har lagt sig på hjul af udenrigsministeren, der ved præcis, hvad du synes om ham. Og (næsten) er helt ligeglad.

Af Magnus Kraft
Foto: Marcus Trappaud Bjørn
Mennesker Euroman

FORESTIL DIG, at du skulle bruge seks dage – to i Jylland, fire i New York – med Lars Løkke Rasmussen. Hvordan ville det blive? Mange ser nok for sig – jeg ved det faktisk, for jeg har spurgt – noget i retning af: fadøl og smøger i ét væk, arbejdsraseri til langt ud på natten, ætsende karaktermord på journalister og politikerkollegaer på bagsædet af ministerbiler, morgensurhed, diplomati efter solnedgang, snarrådige manøvrer på det politiske taktikbræt.

Noget af det er i overensstemmelse med virkeligheden, noget af det er ikke. Det skriver jeg med sikker hånd, for jeg har klynget mig fast til Lars Løkke Rasmussen og hans hektiske arbejdsdage. Fra tidlig morgen til sen aften. Her er, hvad der skete.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mænd og Danmark