Man skal have været så godt som blind for ikke at have opdaget, at det danske cykeltøjsmærke Pas Normal Studios er populært hos danske motionscyklister. En tur op og ned ad Strandvejen nord for København giver syn for sagn: Snart sagt hver anden cykelrytter er iklædt det gennemdesignede tøj fra det relativt unge cykelmærke, der blev stiftet i 2014.

De seneste år er det gået én vej for Pas Normal Studios: op. Bruttofortjenesten steg fra 2020 til 2022 fra 19 mio. kr. til 63 mio. kr., mens resultatet fulgte med fra 8,9 mio. kr. i 2020 til 31,8 mio. kr. i 2022.

Det økonomiske opsving er blandt andet sket i kølvandet på de to erhvervsmænd Henrik Poulsen og Morten Hummelmoses investering i Pas Normal Studios i november 2020.

Og nu er yderligere en medejer blevet introduceret i ejerkredsen. Denne gang en international af slagsen. Det drejer sig om den italienske virksomhed Archive Srl, der er drevet af den italienske milliardær Remo Ruffini.

Remo Ruffini er hjemmevant i international mode og beklædning. Han er CEO og chairman hos Moncler, som hans holdingselskab også ejer 16 procent af. Moncler har af flere omgange købt sig ind i Stone Island, som gennem de seneste 10 år har været et af de mest markante brands på modescenen, senest i 2021 hvor man overtog samtlige aktier.

Ifølge CVR-registret har Ruffinis selskab Archive Srl købt en ejerandel på mellem 20-25 procent af Pas Normal Studios. Ændringen i virksomhedsregistret blev gennemført 24. april 2024. Ejerkredsen i Pas Normal Studios består således nu af Peter Madsen, Karl-Oskar Olsen, Tommy Petersen, Henrik Poulsen, Morten Hummelmose og altså Remo Ruffini.

Remo Ruffinis søn, Pietro Ruffini, indtræder i bestyrelsen, ligesom Morten Hummelmose overtager formandsposten i bestyrelsen fra Tommy Petersen.

Og hvad betyder det for cykelmærket, som ikke bare er populært herhjemme? Et bud er, at investeringen fra Ruffini nu kan bruges til endnu mere international vækst, det som bekendt kræver dybe lommer at lykkes med.

Pas Normal Studios har salg i både Nord- og Sydamerika, Europa og Asien, ligesom man driver egne butikker i København, München, San Francisco, Singapore, Seoul, Taipei og Palma på Mallorca.

Vi har forsøgt at række ud til Pas Normal Studios for at få en kommentar, men virksomheden har ikke ønsket at kommentere på nyheden.