Folk ved godt, at de ikke skal ringe til mig efter klokken 20, fordi jeg altid går i seng et sted mellem klokken 20 og 22. Jeg falder i søvn med det samme og er sådan en, der kan sove alle steder – jeg kunne lægge mig på gulvet og sove lige nu. Jeg tror også, at jeg er det menneske i hele verden, der sover allerbedst på et fly.

Jeg sætter aldrig vækkeur, og jeg har aldrig brugt det. Jeg bruger det kun, hvis jeg ved, at jeg skal i lufthavnen, men det er mere bare en backup.

Efter jeg er blevet far, står jeg ikke lige så tidligt op, som jeg plejede. Det er måske lidt modsat alle andre, der får børn, men nu står jeg først op ca. klokken 05.30. Førhen kunne jeg godt lide at stå op klokken 04, fordi jeg elsker de morgener, hvor jeg har hele byen for mig selv i fred og ro. Jeg kan drikke min kaffe, og jeg kan svare på mails, og jeg ved, at der er ingen, der svarer.

At have nattøj på er noget af det værste, jeg ved. Jeg sover i mine boxershort, og det er det. Jeg tror, det er sådan noget med tøj, der krøller. Jeg kan slet ikke have det.

Jeg kunne aldrig drømme om at gå til ro i en seng, som ikke er redt. Og jeg kan simpelthen ikke forstå folk, som ikke reder deres seng hver dag. Det er nok det, min kæreste og jeg oftest er kommet op at skændes over. Det skyldes nok, at jeg er perfektionist, og det ser bare pænere ud. Jeg reder også seng, når jeg er på hotel.

Når jeg står op, tager jeg som oftest et brusebad, imens mine børn stille og roligt vågner. Jeg elsker lange og brandvarme bade. Det skal helst gøre lidt ondt, og min krop skal helst være helt rød. Det er sikkert vildt usundt, men det skal helst svie lidt.

Vi bor i et byhus i tre etager, og øverst ligger soveværelset, og her starter jeg min dag. Så bevæger jeg mig ned i køkkenet, der er i stueplan. Jeg laver havregrød eller yoghurt til mine børn, og så laver jeg en kop kaffe på min espressomaskine. Nogle morgener går vi over på Emmerys eller Lagkagehuset, som ligger lige ved siden af, hvor jeg køber en bolle til dem og en kop kaffe til mig selv. Men for det meste sidder vi bare i køkkenet, tænder stearinlys og synger sange.

Min morgenmad er bare en latte, jeg bryder mig nemlig ikke om at spise tidligt på dagen. Det har jeg aldrig gjort. Til gengæld står jeg ofte klar klokken 10 på Hans Coffee, som ligger lige ved mit kontor på Christianshavn. Det griner de meget af, fordi jeg er den absolut eneste, der spiser frokost klokken 10.

Jeg vælger tit mit outfit dagen inden, og nogle gange har jeg også planlagt flere sæt, så jeg kan skifte tøj i løbet af dagen. På en helt almindelig hverdag skifter jeg nok to gange. Men nogle dage kan det godt blive et par gange mere. Det giver mig en følelse af at nulstille, hvis jeg lige har lavet et interview eller har haft en kunde. Nogle gange er det også bare rart at stå i et helt skarpt suit, men det har jeg ikke nødvendigvis på, når jeg er sammen med mine børn. Men jeg er ikke øm over mine ting, mine børn må gerne spilde udover min Dior-hoodie.