Sponsoreret af Son of a Tailor

Nogle afskyr det, mens det for andre er definitionen på absolut frihed: At rejse alene.

Og det er lige netop det, dagens afsnit af 'Arbejdstitel' handler om. At være alene på tur, uanset om det er med arbejdet eller i fri figur.

Man er en anden version af sig selv, når man rejser. Og uanset om det gælder at komme hurtigt gennem security eller at gå ud at spise alene i en fremmed by, så er man nærmest som et andet menneske, når man er alene.

De to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst diskuterer veloplagt, hvordan man bedst navigerer en rejse i eget selskab. Er man interesseret i at møde bekendte i den by, man besøger, eller er det at foretrække at leve solotilværelsen helt ud og ikke tale med andre end tjeneren på restauranten og sig selv? Gider man stå op for at løbe, hører man musik, og hvordan indretter man sig egentlig på hotellet, når man ikke har selskab?

Og konklusionen er ret klar: At rejse alene gør, at man bliver lidt en anden person, og derfor også får en ferie fra sig selv og sit hverdags-jeg. Det kan vi alle trænge til, så det skal man bestemt ikke kimse ad.

De to værter kommer vanen tro selvfølgelig også omkring det faste format Overvurderet/Undervurderet, hvor trofaste lyttere har bombarderet indbakken med gode bud, der bliver vejet for tunge eller lette.

Det nye afsnit af 'Arbejdstitel' er ude på alle podcastplatforme nu.


Dette afsnit af 'Arbejdstitel' er bragt i samarbejde med det danske tøjmærke Son of a Tailor. Son of a Tailor er kendt for at lave T-shirts og tøj, der bliver syet på dine personlige mål, så tøjet sidder perfekt. Son of a Tailor producerer først tøjet, når du bestiller det, så man undgår overproduktion. Son of a Tailor har siden grundlæggelsen for 10 år siden haft mere end 170.000 kunder i hele verden, og seneste skud på stammen er en helt ny butik – tøjmærkets første – der ligger på Pilestræde 28 i København.