Politik

31. juli

Tommy Ahlers

”Det burde være et privatanliggende, men ...”

Serieiværksætter Tommy Ahlers troede, han var en offentlig person. Så blev han minister og en del af politik. Nu drager han konsekvensen af den nye virkelighed. I en samtale med journalist Rune Skyum-Nielsen for Euroman adresserer han et emne, han ellers havde forsvoret at tage op i medierne. Spørgsmålet om sin seksualitet.

24. juli

Med Konservativ Ungdom til bords: ”Hvornår er det parti, jeg elsker blevet til en småborgerlig frikadelleforsamling?”

Konservativ Ungdom er en forsamling gamle sjæle i unge kroppe. Det er jakkesæt, kongenåle og velfriserede mænd og få kvinder, der tiltrækkes af gråhårede værdier fra en svunden tid. Men det er også unge, der engagerer sig i den verden, de er en del af. Euroman tog til Konservativ Ungdoms Landsråd i Ringsted for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag de kindlange bakkenbarter.

13. juli

"Hallo, kammerat, er du med os eller imod os?" Læs hele Flemming Roses essay om Vladimir Putin

Vladimir Putin, Ruslands præsident, er udråbt til Vestens fjende, men vores billede af ham som verdensmester i lyssky affærer baserer sig mere på fordomme end på forståelse af Ruslands historie og nationale interesser. I et personligt essay over fem kapitler trækker Flemming Rose på sit livslange forhold til Rusland for at komme ind under huden på en af vor tids største, politiske gåder.

16. januar

Hvad er Donald Trumps reelle formue

Hvor rig er Trump egentlig?

Hvor kommer pengene fra? Hvordan er han blevet så rig? Og er han overhovedet så rig, som han påstår? Sebastian Dall Mayoni dykker ned i historien bag Amerikas præsident og forsøger at finde fem bærende bjælker i byggematadorens forretningsliv.

10. januar

Amerikanske psykolog og psykiatere mener, at Trump er mentalt ustabil

Er Trump virkelig syg?

Donald Trump lyver i snit fem gange om dagen. Amerikanske psykologer og psykiatere ser det som et af flere symptomer på, at USA’s præsident er en psykisk syg og farlig mand, og de opfordrer Kongressen til at afsætte ham. Men er Trump virkelig gal – eller er han bare virkelig ofte galt på den?   Karl Erik Stougaard tjekker ind på et psykiatrisk hospital i Baltimore for at komme nærmere på den sjældne diagnose, der er stillet for Trump.

14. december

Donald Trump og den røde knap

Kan Trump alene starte en atom-krig?

Folkene bag ’Duty to Warn’-kampagnen er nervøse for, om en morgensur Trump vil trykke på knappen og sende atomraketter mod fx Nordkorea. Men er det så let? Svaret er ja – i hvert fald i princippet.

13. december

Donald Trump er syg, mener amerikanske psykologer

Amerikanske psykologer: ”Trump er en ond narcissist”

Donald Trump lyver i snit fem gange om dagen. Amerikanske psykologer og psykiatere ser det som et tegn på, at USA’s præsident er psykisk syg og farlig, og de opfordrer Kongressen til at afsætte ham. Euroman har besøgt psykologen bag kampagnen på et hospital i Baltimore