En havnekiosk, der mener det alvorligt

En havnekiosk, der mener det alvorligt

En havnekiosk, der mener det alvorligt

... Der er rigtig mange elendige havnekiosker, junkfood-pushere og røgerier, der mest af alt minder om cafeterier. Så meget desto større er glæden ved at finde ned til Hammerhavnen, den fuldstændig renoverede havn, med noget så sjældent som en lille havnekiosk, der virkelig mener det seriøst.

Maries speciale er sandwich, der smøres, når bestillingen er afgivet og serveres sirligt indpakket til enten at tage med eller at spise på stedet, udenfor eller indenfor i læ for det danske sommervejr.

Sandwichvariationer er blandt andet laks, vegetar, kylling eller serranoskinke og med eksempelvis pesto og ostecreme – alt sammen hjemmelavet og ikke mindst frisklavet. Kiosken har godt øl, et par ok vin på kvartflasker og god saft. Til den søde tand er der to-tre hjemmelavede kager, og er man til pølser og toast, så er det også en mulighed. Hammerhavnen er et godt lille pitstop med udsigt til Hammerhus, og det er oplagt at tanke op med henblik på en lille picnic på Hammershavn med det svimlende smukke vue over kystlinjen.

/Jesper Uhrup Jensen


__________

TILBUD: 4 numre af gastro + Proptrækker & oplukker fra Laguiole

LÆS OGSÅ: Kenneth Hansen – Solkongen over Gudhjem for anden gang
LÆS OGSÅ: No. 2 ligner en nummer ét

Se, hvad vi ellers skriver om: Gastronomi, Artikler og Mad