Der er nogle dage, hvor den indre vejrudsigt kun melder om gråvejr og sortsind. Og så er der andre dage, hvor håret sidder helt rigtigt, humøret er i top, og der er medvind fra morgen til aften.

Ofte er det tilfældighedernes spil. Men er der alligevel noget, man aktivt kan gøre for at blive den bedste version af sig selv?

Det er lige præcis det emne, de to værter af Euromans podcast 'Arbejdstitel' diskuterer i det helt nye afsnit.

For kunsten at være at den bedste version af sig selv hænger tæt sammen med mentalt velbefindende, overskud i hverdagen og fokus på kreativitet i arbejdslivet. Og hvis der er noget, der ligger 'Arbejdstitel' på sinde, er det lige netop det.

I episoden taler de to værter, Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst, om, hvad de aktivt gør for at få det bedre.

Pauser er vigtige, det samme er motion som en ventil for at få mere overskud, og så handler det om at udvikle gode ritualer, man er komfortabel i, og som har mærkbar effekt. Og være vidende om, at man har mere glød og gejst i kinderne til et sommerbryllup i august, når man lige er kommet tilbage fra sommerferie, end på en sort dag i slagregn i januar.

Det handler også om at gribe de muligheder, der opstår, fx at sige ja tak til en middag i byen, selvom det er den dybeste vinter, og sofaen egentlig kalder. For det kan være et energiboost af dimensioner at møde nye mennesker over en bid mad.

Der er naturligvis også plads til det faste format Overvurderet/Undervurderet, hvor de faste lyttere har sendt bud ind til vurdering.

Og i dag er det blandt andet at bo på hotel i sin egen by, at skrive tillykke med fødselsdagen til en person, man skal mødes med senere, og at sætte timeren på telefonen til, hvor længe man vil sove, i stedet for at indstille vækkeuret.

Det nye afsnit af Arbejdstitel: ‘Om at være den bedste version af sig selv’ er ude på alle kanaler nu.