Syltet frugt med vaniljeis
Til 4 personer

½ l vand
60 g sukker
16 stenfrie svesker
32 tørrede abrikoser
32 tørrede figner
2 øko-appelsiner
2 stjerneanis
Vaniljeis
Mørk chokolade til pynt

Kog en lage af sukker og vand, og køl lagen ned. Hæld den afkølede lage over de tørrede frugter og tilsæt revet skal og saft fra den ene appelsin. Lad trække 1 døgns tid. Skræl den anden appelsin, og skær den i tern.

Vend de syltede frugter, sukkerlage, appelsintern og stjerneanis sammen. Fordel i 4 skåle og kom 1 STOR kugle vaniljeis på toppen af hver og drys med revet mørk chokolade.

Tip: Gustav bruger den usvovlede udgave af tørrede abrikoser, og hans tørrede figner er gerne de tyrkiske. Vaniljeisen er altid fra Jacob & Jakob Icecream fra Rossini Organics. Chokoladen kan naturligvis udelades.
__________

Gustavs Bistro & Butik
Classensgade 11A
2100 København Ø
Tlf. 5094 7957

gustavsbistro.dk »
__________

Følg gastro på twitter »
Bliv ven med gastro på facebook »

SE OGSÅ: Oplev en cool kineser i New York
SE OGSÅ: Spis med Barolo